Ce a putut să facă Vulpița cu amantul ei în direct. Viorel a văzut tot!

Amantul Vulpiței, Marian, a încercat să o cucerească pe tânăra de 22 de ani. I-a adus un buchet de trandafiri și i le-a oferit de față cu Viorel.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ce a putut să facă Vulpița cu amantul ei în direct. Viorel a văzut tot!


In articol:

Veronica și Viorel Stegaru au ajuns unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Ei au ajuns să apară zilnic pe micile ecrane, iar mai bine de câteva luni în urmă erau niște oameni obișnuiți din Vaslui.

În jurul Vulpiței s-au adunat multe controvese de când s-a aflat că și-a înșelat soțul cu un alt bărbat, numit Marian. El a venit de mai multe ori la televizor și a povestit despre relația pe care a avut-o cu tânăra de 22 de ani. Ba chiar susținea că el este tatăl fetiței pe care o are cu Viorel.

Citeste si: Puterea Dragostei 28 februarie. Andreea Mantea, în lacrimi după ce Livian a anunțat că părăsește emisiunea: „N-ai cum să renunți atât de ușor”

Citeste si: Raluca Munte s-a întors în casa Puterea dragostei?! Primele imagini cu ea în casă

Citeste si: Anamaria Prodan și fiica ei, la Paris, alături de Cătălin Botezatu! Designerii români și-au prezentat creațiile la Palatul Behague

Marian a revenit în peisaj, de data asta cu gândul să o cucerească pe Vulpiță. I-a adus un buchet de tandafiri, pe care Vulpița l-a refuzat. Viorel nu a fost afectat de gestl lui Marian, ba chiar i s-a părut amuzant.

Vulpița a călcat strâmb în timpul pauzei publicitare. Ce a făcut cu Marian

Vulpița a avut o criză de gelzoie pentru că soțul ei ar fi îmbrățișat o femeie. Așa că, tânăra s-a hotărât să se răzbune. Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a povestit că Vulpița a îmbrățișat toți bărbații care se aflau în platou, inclusiv pe Marian.

Vulpița a călcat strâmb din nou. Ce a făcut cu amantul ei în direct

A încercat să-l facă gelos pe Viorel, așa că s-a mai îmbățișat o dată cu fostul ei amant, de data asta în direct. (Citeste si: Reacția șocantă a lui Nelson Mondialu', după ce a aflat că Bianca a făcut videochat: „Lasă lumea să arunce cu piatră”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate