Ce a putut să-i spună Daniela Gyorfi lui Mădălin Ionescu despre soţia lui! Cristina Şişcanu a rămas fără cuvinte! "Să se scarpine, dacă o mănâncă"

Daniela Gyorfi, replică şoc pentru Mădălin Ionescu! Cristina Şişcanu a rămas fără cuvinte!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, Silviu Bunea

fara descriere

Această femeie mi-a salvat sufletul! Această femeie mi-a salvat viața! Această femeie mi-a crescut și iubit copiii ca și cum ar fi fost ai ei! Această femeie și-a înfipt destinul pentru totdeauna în inima mea! Această femeie s-a lăsat crucificată pentru mine! Această femeie mi-a purtat în pântec un copil minunat și i-a dat viață (cu voia Domnului)! Această femeie merită Totul! Această femeie este o Comoară!”, este statusul prin care Mădălin Ionescu a reuşit, acum ceva timp, să arate exact chintesenţa sentimentelor profunde pe care le nutreşte pentru soţia lui.


In articol:

Citeste si: Cristina Şişcanu, şocată de comportamentul unor bărbaţi! I-au trimis poze deocheate cu ei! Vezi cum a reacţionat vedeta!

fara descriere

Cei doi sunt împreună de mai bine de nouă ani şi au făcut multe sacrificii în numele iubirii lor. O perioadă au fost blamaţi, criticaţi şi chiar ostracizaţi, dar modul în care au luptat cu toate resursele pentru dragostea lor le-a adus până la urmă respectul şi aprecierea tuturor.

Astăzi, protagoniştii noştri sunt foarte fericiţi alături de fetiţa lor, Petra şi de copiii lui Mădălin din prima căsnicie. Totuşi, frumoasa jurnalistă a recunoscut, în emisiunea ei, Cristina Şişcanu Show că, recent, a fost copleşită de un sentiment de...gelozie.

Daniela Gyorfi, replică şoc pentru Mădălin Ionescu! "Dacă erai lângă ea..."

fara descriere

"S-a întâmplat de curând, de Sărbători. Mădălin a primit un mesaj pe whatsapp şi şi-a ascuns repede telefonul în buzunar, apoi s-a dus imediat la baie. Eu am intrat atunci să văd dacă e "online" şi nu era. Apoi, când a revenit de la toaletă, l-am rugat să-mi dea telefonul, să-mi trimit câteva poze şi am văzut că de fapt a primit un mesaj de la o doamnă doctor, dar genul acela de mesaj pentru toată lista, nimic nelalocul lui. M-am simţit penibil, vă daţi seama. Nu ştiu de ce am fost geloasă, nu-mi dau seama. O să investighez...", le-a spus vedeta invitaţilor ei, Tavi Clonda şi Daniela Gyorfi.

fara descriere

După câteva minute, când Cristina şi invitaţii erau angrenaţi în alt subiect de discuţie, pe moderatoare a bufnit-o râsul! "Mi se spune din regie că mă scarpin cam mult pe picior", a spus, amuzată, vedeta.

Citeste si: Moment incredibil în cuplul Cristina Şişcanu-Mădălin Ionescu! Jurnalista a făcut o criză de gelozie neaşteptată! Vezi de ce! "M-am simţit penibil!"

Imediat, Daniela Gyorfi a făcut o glumă! "Lasă, Mădălin, să se scarpine fata, dacă o mănâncă. Dacă erai lângă ea, o scărpinai tu", i-a spus artista lui Mădălin Ionescu care era chiar în regie în acest moment.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate