Ce a putut să scrie un craiovean în declarația pe propria răspundere: „Asta este realitatea...”

Un bărbat din Craiova a stârnit reacții hilare din partea oamenilor care i-au citit declarația pe propria răspundere.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ce a putut să scrie un craiovean în declarația pe propria răspundere


In articol:

Completarea unei declarații pe propria răspundere este necesară atunci când te decizi să-ți părăsești locuința. Motivul trebuie să fie unul important. Un craiovean a vrut să meargă șă-și facă cumpărături într-un supermarket, așa că și-a completat declarația.

Declarația bărbatului a ajuns virală. ”Subsemnatul (…) cu domiciliul în Craiova, jud. Dolj, (…). Motivul ieșiri este de la bloc până la KARFURRE pt. ALIMENTE”, a scris craioveanul în declarația pe propria răspundere.

Internauții n-au întârziat să reacționeze. Chiar dacă este de apreciat faptul că bărbatul nu a părăsit locuința fără declarație, el a fost și foarte criticat.

Ce a putut să scrie un craiovean în declarația pe propria răspundere

Foto: cancan.ro

”Unii nu știu deloc să scrie și tocmai ei ies”, „Nici numele nu l-a scris corect din prima”, ”Nu știu unde o sa ajungem… Asta este realitatea”, au fost unele dintre comentariile internauților.

Declarații pe propria răspundere, vândute cu un leu într-o comună din județul Vrancea. Reacția primarului

Declaraţiile pe propria răspundere care trebuie completate de oameni pentru a justifica ieşirea din locuinţă se vând cu un leu la magazinele din comuna Broşteni, judeţul Vrancea, potrivit News.ro.

Citeste si: Coronavirus România! Un copil de un an se află printre pacienţii nou confirmaţi

Citeste si: MInisterul Educaţiei a publicat testele de simulare online pentru Evaluarea Naţională şi pentru BAC! Descarcă de aici

Citeste si: Martin Tudor a decedat la vârsta de 43 de ani! Fostul portar al FC Steaua a făcut infarct

Primarul Emilian Dumitriu face apel la oameni să nu le vândă între ei, precizând că acestea sunt gratuite. Totodată, el le cere oamenilor să rămână în case. "Nu mai socializaţi, nu vă plimbaţi pe la vecini, nu mergeţi la cumpărături decât în cazuri de urgenţă, normal ar fi o dată la cateva zile", spune primarul din Broşteni.

Într-o postare pe Facebook, primarul comunei vrâncene Broşteni a precizat că a aflat că la magazinele săteşti se vând, cu un leu, cererile printate pentru a putea ieşi din casă.

"Dragi broşteneni, am fost informat că declaraţiile lăsate la magazinele săteşti se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiţi responsabili, să nu le vindeţi intre voi, ele sunt gratuite şi aşa trebuie să rămână. Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil. Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog să mă anunţaţi, să-mi spuneţi persoana sau magazinul şi voi solicita o verificare amănunţită din partea poliţiei, pentru ca cei care nu sunt corecţi să fie identificaţi şi sancţionaţi”, a scris primarul din Broşteni, Emilian Dumitru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate