Ce a putut să spună Bogdan Mocanu despre Andreea Mantea: "O simplă..."

Ce a putut să spună Bogdan Mocanu despre prezentatoatea Puterea dragostei, Andreea Mantea: "O simplă..."

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Ce a putut să spună Bogdan Mocanu despre Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii-fenomen Puterea dragostei.

Bogdan Mocanu i-a dedicat Andreei Mantea o postare pe contul său de Instagram. Mocanu a publicat o fotografie făcută după marea finală Puterea dragostei în care apare cu cecul de 10.000 de euro și alături de Bianca, Jador și Andreea Mantea.

Citeste si: Imagini de INFARCT cu Ligi, concurenta de la „Puterea dragostei”! Pozele compromițătoare cu ea au „scăpat” pe net

Citeste si: Jador, replică SENZAŢIONALĂ pentru Dani Mocanu după ce acesta l-a jignit! "Îl aştept" Începe războiul? EXCLUSIV!

Citeste si: Simina, atac dur la Bogdan Mocanu imediat ce a plecat de la Puterea dragostei ! ”Nu o place pe Anamaria! E doar la nivel declarativ!”

 

"Mult mai mult decât o simplă prezentatoare! O persoană ale cărei cuvinte pot atinge și cele mai adânci locuri ale sufletului, dar și ale subconștientului. Combinația ideală de feminitate și inteligență nativă. O femeie model și un adevărat exemplu!

fara descriere

Mulțumesc că ne-ați suportat jumătate de sezon! Să vedem cât mai rezistați sezonul ăsta", a scris Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al emisiunii Puterea dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate