Ce a putut să spună un internaut despre fetiţa Andreei Tonciu: „Aşa figuri pe ea!” Răspunsul neaşteptat al vedetei

Andreea Tonciu este tare mândră de fiica ei, Rebecca.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Andreea Tonciu nu mai este deloc aceeaşi persoană de acum câţiva ani, când ţinea primele paginii ale presei şi apărea zilnic la televizor. Bruneta a făcut un copil şi s-a căsătorit, iar acum duce o viaţă mult mai liniştită decât pe vremea când era asistentă tv. 
 
Vedeta a publicat recent o fotografie cu fiica ei, Rebecca, iar imaginea a fost apreciată de mulţi dintre prietenii ei virtuali. „Aşa figur pe ea! Oare seamănă cu mami?”, a fost comentariul unui fan de-ai Andreei. Bruneta nu s-a supărat deloc din cauza acestei remarci, ba chiar a fost de acord cu ea. „Cam da”, i-a răspuns ea. 
 
Tonciu publică deseori fotografii cu cea mică, ca orice mămică mândră de puiul ei. Dar, oricât de mult i-ar plăcea viaţa de familie şi timpul petrecut alături de fetiţă, vedeta mai tânjeşte după viaţa de odinioară, mai ales că soţul i-a interzis multe din activităţile ei preferate. 
 
„Să ştii că am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri... Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. I-am zis: 'Vreau să vin la sală, vreau să mă duc la toate emisiunile posibile, peste tot, cum eram înainte. Dacă nu, o să înnebunesc! Dacă nu, o să mă ai pe conştiinţă!' Mi-a spus că sunt nebună, că nu ştiu ce...”, a povestit ea în trecut pentru Spynews. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate