Ce a scris sotia pe crucea Piticului Colorado! Artistul de circ decedat la 34 de ani este inmormantat in comuna Sohatu: "Adanca e durerea si lacrimi curg mereu.." FOTO EXCLUSIV

Piticul Colorado a incetat din viata pe 8 noiembrie 2016, rapus de ciroza.

Autor: Petru Luca

Pe 8 noiembrie 2016, artistul de circ Cristian Serban, cunoscut in lumea artistica drept "Piticul Colorado”, murea la Cluj, rapus de ciroza. In varsta de doar 34 de ani, Cristian le-a lasat in urma pe Madalina, sotia sa, si pe Eva Maria, fetita lor, care avea doar 6 luni in momentul producerii tragediei. Piticul Colorado este inmormantat in comuna natala, Sohatu (judetul Calarasi), acolo unde familia sa are grija ca de ochii din cap de locul de veci.

De altfel, pe cruce, Madalina a scris un mesaj emotionant:  "Adanca e durerea si lacrimi curg mereu, te vom pastra in suflet, te vom iubi mereu". Satenii din Sohatu sustin ca mormantul este ingrijit pe rand de toate rudele disparutului, pe crucea lui Cristian aparand doua fotografii cu el, una dintre ele fiind surprinsa chiar in cadrul reprezentatiilor la circ care l-au facut celebru. 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies