Ce a spus Călin Novăcescu la întoarcerea în România a Anei Otvoş - I-a transmis un mesaj şi adversarului de la Faimoşi Yamato Zaharia

Fostul Războinic Călin Novăcescu a mers la aeroport ca să o întâmpine pe Ana Maria Otvoş.

Autor: R.L.

Călin Novăcescu a fost primul Războinic care a părăsit Exatlon, iar aseară a mers la aeroport ca s-o primească pe Ana Otvoş, la întoarcerea ei din Republica Dominicană.

"Bine ai venit acasă! Şi felicitări pentru tot parcursul tău la Exatlon", a scris Călin Novăcescu pe contul său de Instagram în dreptul fotografiei făcute cu Ana Maria Otvoş pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti.

"Nu mai simt durerea fizică deloc, mi-au făcut foarte multe calmante, însă mă doare extrem de tare că nu pot să plec acasă după un duel, după o luptă dreaptă. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu pusă în situaţia în care să nu am dreptul să lupt. Când ţi se termină ghemul se termină, o iau ca atare, mi s-a spulberat încă un vis, ştiu că nu o să mai am şansa asta niciodată. Se pare că atunci când îţi doreşti ceva prea mult faci greşeli, cum am făcut şi eu. Astăzi nu am avut o zi prea bună şi totuşi am tras de ea. Ar fi trebuit să stau mai liniştită, să aştept duelul, pentru că aveam 4 medalii care m-ar fi ajutat foarte mult. (…) Aş vrea să donez, dacă se poate, tot ce am luat eu unei fete speciale, care a demonstrat în competiţie că un om care nu a făcut sport niciodată poate ajunge departe.

Este vorba despre Corina, cea care m-a impresionat cu adevărat aici”, a spus Ana Maria Otvoş.


 

"Bine ai venit acasă", i-a spus Călin Novăcescu şi adversarului de la Exatlon, Faimosul Yamato Zaharia. Războinicul a făcut o poză şi cu tânărul luptător de kempo care a făcut parte din echipa roşie.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies