Stiri

Ce a spus Carmen Harra despre crima cumplita de la metrou? "Fata a avut o moarte violenta si in vietile anterioare"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce a spus Carmen Harra despre crima cumplita de la metrou? "Fata a avut o moarte violenta si in vietile anterioare"icon photo
Carmen Harra a vorbit despre crima care a infricosat o tara intreaga, saptamana aceasta.

Filmul complet al desfasurarii crimei pare desprins din cel mai negru scenariu, iar pe langa tanara care si-a pierdut viata la doar 25 de ani, mai exista si alte persoane care traiesc acum cu trauma celor vazute.

”În cazul celor două femei (n.r. celor două victime ale Magdalenei Şerban), evident că este vorba despre destine diferite, despre codificări diferite.

Nu am datele lor de naştere pentru a face o analiza numerologică, însă analizând informaţiile existente, putem trage câteva concluzii generale.Pentru femeia care a scăpat cu viaţă din incident, nu era timpul ei să moară.

Cealaltă (n.r. Alina Ciucu), în schimb, avea mai multe karme nerezolvate şi, cel mai probabil, a avut parte de o moarte violentă şi în vieţile anterioare.

Se spune că aşa cum trăieşti, aşa şi mori. Ea a avut parte în această viaţă, după cum s-a aflat acum, de un destin greu încercat.

Autoarea faptei, a cărei dată de naştere nu o ştim, are şi ea cel mai probabil o karmă a nebuniei.

Straniu este că, deşi lumea trăieşte mult mai în siguranţă ca înainte, astfel de incidente tot apar şi sunt aproape imposibil de eradicat”
, a spus Carmen Harra, pentru Cancan.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune