Ce a spus Carmen Serban dupa ce a fost umilita in mod public de catre un student: "Eu nu sunt cantareata de manele"

Autor: A.M.

Carmen Serban a starnit un val de critici dupa ce un student al UMF "Carol Davila" din Bucuresti, a pus-o aspru la zid.
Motivul? Totul a pornit de la unul din clipurile cantaretei, filmat in biblioteca universitatii.

"Eu nu sunt manelistă! Eu sunt Carmen Şerban: cântăreaţă de muzică de petrecere. În 24 ani de carieră am cochetat cu manelele aproximativ trei ani, însă dat fiind faptul că nu cântam foarte bine acest gen, am decis să renunţ.

Am colegi de breaslă care cântă excepţional genul manele şi cred că am făcut bine renunţând la manele şi rămânând pe genul care m-a consacrat, mai exact muzica bănăţeană şi sârbească. Nu trebuie să dau explicaţii nimănui. Sunt un om care face totul corect. Sunt cu toate actele în regulă. Melodia este una cu versuri decente şi frumoase. E o poveste de dragoste între doi tineri studenţi.

Totul este perfect decent în videoclip, inclusiv ţinutele acestora(...) Cei care nu au cultură muzicală pot spune ce vor ei despre genul muzical al acestei piese. Adevărul este unul singur- este un progres al meu, ca artist, evoluez, studiez şi investesc în educaţia mea interioară şi exterioară. Sunt un om care a absolvit studii superioare şi sunt un artist apreciat şi respectat.

În rest, ce pot sa zic... există o vorbă „Nici pe Dumnezeu nu-L iubeşte toată lumea.“, a spus artista pentru adevarul.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies