Ce a spus Dani Mocanu după ce a fost trimis în judecată pentru incitare la ură împotriva femeilor: „Nici să cânţi nu mai ai voie!”

Dani Mocanu a fost trimis în judecată din cauza videoclipului "Curwa".

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Dani Mocanu a fost trimis în judecată din cauza unui videoclip. El este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 că videoclipul "Curwa", lansat în aprilie 2019, pe canalul youtube, incita lă ură împotriva femeilor. (vezi cine l-a umilit în public pe Dani Mocanu)

Citeste si: Dani Mocanu, pus pe scandal după ce s-a zis că ar fi fost bătut de alt manelist: ”Mă bat singur cu 25-30, din toate genurile muzicale”

Citeste si: Tzanka Uraganul şi-a comandat un Lamborghini de 400.000 de euro! Manelistul şi-a imprimat porecla pe capota maşinii! VIDEO

Citeste si: Tzanka Uraganul e primul manelist care îşi cumpără avion: „Am luat-o razna, nu-i aşa?” FOTO

„În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online Youtube un videoclip filmat şi montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură şi discriminare împotriva femeilor”, se arată într-un comunicat al Parchetului Judecătoriei Sectorului 1.

fara descriere

Dani Mocanu a fost trimis în judecată: "Încă un dosar pe numele meu" 

„La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări şi a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”, se mai arată în comunicat. Dosarul a fost trimis la Judecătoria Piteşti.

În prezent, videoclipul "Curwa" are peste 20 milioane de vizualizări pe youtube. „Da !!! E oficial ... încă un dosar pe numele meu trimis in judecată. Nici sa canti nu mai ai voie”, a comentat Dani Mocanu pe facebook.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate