Ce a spus Edward Sanda despre Cleopatra Stratan, după câteva luni de la nuntă: ”Pentru mine este...”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în vara anului trecut, iar la câteva luni de la nuntă, artistul a făcut o declarație despre soția sa.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Au trecut doar câteva luni de când Edward Sanda și Cleopatra Stratan au ajuns în fața altarului și au spus cel mai sincer ”DA” din viața lor. Ei bine, cei doi amorezi sunt mai fericiți ca niciodată, dar și la fel de îndrăgostiți ca în prima zi când au început relația de iubire, așa că

niciunul dintre ei nu omite vreun moment pentru a-și face dedicații de dragoste, în privat, dar și în public.

Ce declarații publice și-au făcut Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar încă de atunci când au intrat într-o relația, cei doi amorezi au visat la ziua în care vor deveni oficial soț și soție, lucru ce s-a și întâmplat, chiar în vara anului trecut. Recent, tânărul artist, îndrăgostit nebunește de soția sa, i-a făcut o declarație publică acesteia, spunându-i că, pentru el, Cleopatra este ”perfecțiunea întruchipată”.

,,Pentru mine este perfectă, e perfecțiunea întruchipată din cap până în picioare", a declarat cântărețul.

Citeste si: Cleopatra Stratan, prima reacție după ce a fost judecată că s-a căsătorit la 19 ani! „Cică suntem «cel mai grăbit cuplu»"

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

De asemenea, Cleo, așa cum este alintată de fani, nu s-a putut abține și, la rândul său, i-a răspuns soțului său printr-o declarație la fel de emoționantă, dezvăluind că unul dintre cele mai frumoase momente din relația lor a fost acela când Edward a cerut-o de soție.

, ,Iubesc totul la Edward, iar momentul meu preferat din relație a fost când m-a cerut în căsătorie", a spus Cleopatra Stratan.

Edward Sanda, declarație de dragoste pentru Cleopatra Stratan

Edward Sanda și Cleopatra Stratan

[Sursa foto: Instagram]

Cei doi soți vor pleca la Chișinău luna viitoare

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au povestit în cadrul unei emisiuni TV și despre planurile de viitor pe care le au, mai precis, aceștia au povestit că vor pleca la Chișinău, în luna februarie, în vizită la părinții artistei.

De asemenea, cei doi tineri și-au propus ca în luna martie să meargă și într-o vacanță, la Paris, deoarece Cleo își dorește foarte tare, îndrăgostită fiind de desenele animate.

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au deschis o afacere împreună: "Este primul nostru proiect din carieră"

, ,Vrem să plecăm la Paris, pe la sfârșitul lui martie. Acum să vedem dacă planurile pe care le avem o să coincidă cu vacanța noastră", a declarat Cleopatra Stratan.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies