Ce a spus George Burcea despre relația lui cu Andreea Bălan, după ce artista a făcut vlog de pe patul de spital

George Burcea a notat un mesaj pe internet despre relația dintre el și Andreea Bălan.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În urmă cu o zi, Andreea Bălan a postat pe internet un vlog prin care a povestit chinurile prin care a trecut, după ce a născut pentru a doua oară prin cezariană o fetiță, pe Clara. Artista a făcut mărturisiri incredibile despre perioada în care a stat în spital și despre tratamentul pe care l-a primit.

Alături de ea a fost mereu soțul ei, George Burcea. În această dimineață, George a postat pe rețelele de socializare un mesaj care îi vizează direct pe cei doi.

Citeste si: Andreea Bălan și-a filmat propriul sânge: ”Țâșnea din operație. Am vrut să stau acasă să văd cât sângerez, cât curge”! Vedeta a ajuns la a treia operație în două săptămâni

”Pentru că problema ta este și problema mea. Pentru că patul tău de spital este și patul meu. Pentru că zâmbetul tău este și zâmbetul meu. Pentru că ai tăi copii sunt ai noștri copii. Pentru că familia mea sunteți voi, mămiciule. Pentru că vă iubesc”, este mesajul pe care George Burcea l-a postat.

Andreea Bălan, vlog de pe patul de spital!

Andreea Bălan a postat pe canalul ei de Youtube un vlog direct de pe patul de spital. Artista a povestit clipele de groază prin care a trecut în institutul medical. Andreea Bălan și-a început ”abrupt” vlogul: “Nu contează ce efecte secundare are morfina! Vă rog să-mi daţi, că mor de durere”. Apoi, ea a continuat să povestească ororile prin care a trecut de-a lungul zilelor în spital, după ce a născut prin cezariană cel de-al doilea copil. 

“Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni. Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom”, a povestit Andreea Bălan. Citește continuarea AICI

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: