Vedete

Ce a spus Oana Roman despre nunta regala din Marea Britanie? Vedeta, dura in declaratii: "La noi, asa zisa Casa Regala, a renegat..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce a spus Oana Roman despre nunta regala din Marea Britanie? Vedeta, dura in declaratii: "La noi, asa zisa Casa Regala, a renegat..."
icon photo

Oana Roman a fost placut impresionata de nunta Printului Harry cu aleasa inimii lui, actrita americana Meghan Markle.
Vedeta a admirat deschiderea de care a dat dovada Casa Regale in fata tinerei americance metise Meghan Markle, facand o paralela cu Principele Nicolae al Romaniei.

"Cea mai frumoasă si emoţionantă nunta regală! Doi tineri care evident se iubesc mult si care au reuşit azi sa schimbe istoria si sa rupă multe canoane ! Am văzut Gospel intr o ceremonie dintr o biserică Anglicana si un print al Marii Britanii luând de soţie o americanca metisa!

 


Modernitatea , toleranta si spiritul liber au intrat în Casă Regală a Marii Britanii pentru totdeauna !
Un exemplu pt toata omenirea! Si pt tara asta a noastra plina de rasisti, antisemiti si extremişti înapoiati!
M am uitat cu emoţie şi cu recunoştinţă ca am apucat sa trăiesc un astfel de moment atat de simbolic pt întreaga omenire!
La noi asa zisa Casa regală, a renegat singurul membru care ar fi reuşit să facă un moment asemănător pt Romania! Păstrând proporţiile bineinteles!",
a spus ea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune