Ce a urmat după celebra bătaie cu pumni dintre Bebino și Bibiloi! Clanul Sportivilor a fost martor

În urmă cu o zi a avut loc bătaia dintre Bebino și Bibiloi! Ce a urmat după aceea te lasă fără cuvinte!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

A fost bătaie în toată regula între doi membri din Clanul Sportivilor, și anume între celebrul Bibiloi și bodyguardul Bebino! Cei doi și-au împărțit pumni și picioare pentru a dobândi un loc pe scara ierarhică înaltă.

În urmă cu o seară, au mers la restaurantul de pe Bulvardul Metalurgiei pentru a celebra într-un mod inedit victoria lui Bebino! Astfel, Bibiloi a fost nevoit să-i sărute mâinile lui Bebino și să-l recunoască ca șef, după ce l-a înfrânt în câmp deschis, unde camerele video nu au avut acces, conform Cancan.

Citeste si: Fiica actorului Constantin Codrescu, cerută de soție! Anca a dat vestea cea mare pe contul de socializare

Citeste si: De ce nu a fost invitată Loredana Pastramă la nunta vărului ei cu Brigitte Sfăt? Cumnata lui Pepe s-a întors în România

Citeste si: Fosta nevastă a lui Daniel Iordăchioaie și-a prezentat iubitul: ”Am fost pe punctul de a mă muta din casele nepotrivite în casa de nebuni!”

Bibiloi a ieșit din închisoare în 2018

“Bibiloi a ieșit de la pușcărie înainte de Paște și intenționează să preia controlul asupra cartierului Berceni. Ar fi început, deja, să-și delimiteze zona de domnie cu Restaurantul «Nașul și finul» de la Casino-ul din Sun Plaza.

Recent, a fost peste Cristi Calu, care se afla cu copiii lângă el, și i-a cerut taxă de șmecherie. Cristi Calu a apelat la Mircea Nebunu, că sunt buni prieteni. Nebunu a venit cu brigada pregătită de măcel, înarmată până în dinți, să-l pună la punct pe Bibiloi!

Acum, Nebunu i-a dat și interval, vrea să se bată cu Bibiloi bărbătește, parte în parte. Bibiloi a amânat, pentru moment confruntarea, dar a jurat răzbunare”, au precizat surse din Clanul Sportivilor pentru sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate