Ce actriţă celebră în toată lumea spune că seamănă cu Stela Popescu? Radhu, prietenul ei român, a făcut dezvăluiri emoţionante! EXCLUSIV!

Dezvăluiri emoţionante despre Laura Zapata. Radhu spune ce caracter are, de fapt, sora celebrei Thalia.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Laura Zapata, celebra cântăreaţă şi actriţă mexicană, cunoscută graţie rolurilor negative interpretate în telenovele îndrăgite la nivel mondial (n.r Esmeralda, Maria Mercedes, Intrusa, Rosalinda),a venit de două ori în România, la invitaţia solistului Radhu, un cântăreţ iubit şi apreciat în ţările sud-americane. Laura s-a îndrăgostit de ţara, cultura, gastronomia si peisajele superbe ale patriei noastre, dar şi de oamenii care au primit-o cu multă căldură.

Dezvăluiri emoţionante despre Laura Zapata! "Se implică des în acţiuni umanitare şi sare mereu în ajutorul celor care au nevoie de ea"

Citeste si: Radhu, romanul care face furori in Mexic, a lansat “Bolero”! Asculta aici piesa vivace, de vara.

Radhu mi-a spus că sunt iubită în România, dar nu îmi imaginam că atât de mult! Nu credeam că telenovela mexicana are un aşa mare impact într-o ţară europeană şi sunt fericită că unii oameni mi-au spus că au învăţat spaniola din telenovelele în care am jucat şi eu. Sunt înmărmurită!”, a declarat Laura Zapata în presa din Mexic.

fara descriere

Radhu, colaborator şi prieten al marii vedete, face dezvăluiri incredibile despre aceasta şi vorbeşte despre asemănarea dintre ea şi regretata Stela Popescu.

Citeste si: Un cantaret celebru in Mexic a cunoscut-o pe Bianca Dragusanu. N-ai sa crezi ce a putut sa zica despre vedeta Kanal D. "E un om bun si incercat de viata" EXCLUSIV

Laura Zapata mi-a fost şi îmi este mentor! Mi-a dăruit în viaţă o şansă mare, m-a ajutat să-mi îndeplinesc un vis din copilărie. Ea este exact opusul personajelor pe care le-a interpretat în seriale. Este un om bun, cald, generos, se implică des în acţiuni umanitare şi sare mereu în ajutorul celor care au nevoie de ea. Este minunată. I-a părut foarte rău când a aflat că a murit Stela Popescu. A zis odată că i se pare că se aseamănă cumva cu regretata actriţă. Eu am învăţat multe de la Laura Zapata, dar în special să fiu, întâi de toate, om”, a declarat Radhu pentru wowbiz.ro

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate