Ce am învățat de când am devenit model de videochat?

Autor: Amalia Florea

In articol:

Sunt deja trei ani de când am devenit model de videochat. În 2019 am renunțat la un job foarte solicitand dintr-o multinațională și după o pauză de câteva luni, m-am angajat la un studio de videochat.

Știam de mult despre meseria de model, dar nu m-am gândit niciodată s-o încerc cu adevărat până am aflat de la o prietenă că ea cu asta se ocupă și câștigă destul foarte bine, fără

să îndure stresul pe care trebuie să-l îndur eu zi de zi la fostul loc de muncă.

Începutul nu a fost chiar foarte simplu și am schimbat de două ori studioul la care lucram până am ajuns în final la camstars.ro de care sunt pe deplin mulțumită. Dar experiența ultimilor ani, pe lângă câștigurile foarte mari, m-a ajutat să învăț multe lucruri pe care m-am gândit că ar trebui să le știi și tu dacă vrei să ai succes ca model.

Ce am învățat lucrând ca model de videochat?

#1 Există locuri de muncă unde te poți simți mereu ca acasă

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Până să descopăr videochatul și mai exact, până să mă angajez la CamStars, credeam că locul de muncă nu este obligatoriu să fie un mediu plăcut. Până atunci priveam serviciul ca atare, considerându-l un amalgam de suișuri și coborâșuri care mă duceau în final la ziua de salariu când uitam de toate provocările prin care trecusem. Dar la CamStars am aflat că poți să lucrezi și altfel.

Pentru modelele de videochat cel puțin, există locuri de muncă unde te poți simți exact ca acasă și unde angajatorii nu au o atitudine superioară și antipatică, ci se comportă ca niște membrii ai familiei.

#2 Poți să câștigi bani mulți făcând exact ceea ce îți place

Întotdeauna am crezut că fostul meu job îmi oferă prea puțin ocazia să-mi exprim propria creativitate. Am simțit că toate ideile mele originale erau refuzate din start de către superiorii mei doar pentru că nu eram în asentiment cu ei.

Dar ca model de videochat este cu totul altfel. Modelele de videochat sunt încurajate să-și descopere punctele forte și chiar să-și pună la încercare limitele ori de câte ori

au ocazia. Nu există restricții în ceea ce privește lucrurile pe care poți să le faci în calitate de model de videochat și dacă vrei să încerci ceva nou, ți se oferă susținerea necesară pentru a putea face acel lucru. Iar îndrăzneala și originalitatea vin la pachet și cu venituri substanțiale pentru tine. Așa că videochatul mi-a demonstrat că pot face exact ceea ce îmi place, dar și să câștig bani mulți datorită muncii mele.

#3 Bărbații sunt mai sensibili decât credem noi, femeile

Există o preconcepție absolut greșită în legătură cu bărbații care folosesc platformele de videochat ca să intre în contact cu femei frumoase și pasionale. De obicei se crede că acești bărbați nu au ocazia să întâlnească astfel de femei în viața reală sau că și dacă ar întâlni, nu ar avea curajul să relaționeze cu ele. dar aceste lucruri sunt departe de adevăr întrucât, în general, este vorba doar de timp. Membrii platformelor de videochat, mai ales cei foarte generoși, sunt bărbați de succes în viața reală, bărbați care nu au suficient timp să se dedice unei relații sau nu au ajuns în acel punct al vieții în care să-și dorească o relație. De aceea, apelează la cea mai comodă și mai distractivă metodă de relaționare pentru ei. Pentru fiecare minut pe care îl petrec vorbind în privat cu noi, modelele, acești bărbați scot din buzunar aproximativ 3 euro. Și nu vorbesc doar 5-10 minute, ci uneori chiar ore în șir despre câte-n lună și-n stele. Bineînțeles că uneori conversațiile conduc și spre flirt, dar în general nu este nimic vulgar sau ofensator și fiecare discuție provoacă plăcere de ambele părți.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cel mai adânc lac glaciar din România. Destinația de vis pentru familii

Horoscop 28 iunie 2022: Zodia vedetă a zilei: Ei sunt nativii care vor avea succes în afaceri. Nimeni nu le poate rezista

Cele mai frumoase câmpuri de lavandă din România. Aici poți face cele mai instagramabile poze

Se aliniază planetele! Vor fi patru zile care vor marca puternic viețile multor zodii

Veste cumplită despre Vladimir Putin! NU MAI SCAPĂ: Mai are mai puțin de doi ani de trăit

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Nicolae Ciucă anunță o decizie care va declanșa iureșul în Coaliție. Ce miniștri vor fi puși pe liber

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies