Ce amendă riscă interpreta Cristina Bălan după scandalul cu Poliția Locală? A încălcat sau nu legea, după ce și-a lăsat copiii să se joace la tobogan pe timpul stării de alertă

Ce amendă riscă interpreta Cristina Bălan după scandalul cu Poliția Locală? Cristina Bălan și soțul ei ar putea plăti bani grei după ce copiii lor au intrat ”ilegal” într-un loc de joacă închis din cauza pandemiei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

UPDATE: Cristina Bălan ar fi primit un mesaj de scuze din partea primarului sectorului 4, în care acesta spune că-i va trage la răspundere pe polițiștii locali care au acționat în cazul ei. Cu toate astea, dacă la fața locului a fost încheiat un proces verbal, acesta nu mai poate fi anulat decât în instanță.

”Unde-i lege nu-i tocmeală” – cam așa sună unul dintre cotatele favorite ale oamenilor de ordine din România. Interpreta Cristina Bălan e bună de plată după ce copiii ei au pătruns pe un spațiu de joacă închis de autorități din cauza pandemiei, iar polițiștii locali au sesizat acest lucru.

Ce amendă riscă Cristina Bălan după scandalul cu Poliția Locală? Suma ajunge la zeci de mii de lei

Scandalul media provocat de filmarea postată de soțul nu o salvează de la plata unei amenzi, în cazul în care ”localii” au încheiat un proces verbal. Iar suma prevăzută pentru ”infracțiunile” copiilor dar și a adulților nu e deloc una de neglijat.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Astfel, pentru ”nerespectarea măsurilor indiviuale de protecie a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor”, fapt care include și pătrunderea copiilor sau a adulților în spațiile închise după declarării Stării de Alertă, amenzile sunt curpinse între 500 și 2.500 lei. Polițiștii pot decide să amendeze fiecare persoană în parte, în speță cei doi adulți – dacă aceștia au pătruns în spațiul închis.

La asta se adaugă o amendă consistentă ”promisă” de polițist soțului Cristinei, după o contră puternică cu acesta. Așadar, pentru ”tulburarea liniștii și ordinii publice”, soțul Cristinei ar mai putea scoate din buzunar între 500 și 1.500 lei.

Ce amendă riscă Cristina Bălan după scandalul cu Poliția Locală? Copiii nu au voie să intre la locurile de joacă

Nu în ultimul rând, Cristina Bălan s-ar putea alege cu un avertisment pentru faptul că nu a avut la ea un act de identitatea sau cu o amendă dacă oamenii de ordine vor considera că aceasta ”a refuzat” să ofere informații care să ducă la stabilirea identității. În această situație, amenzile se încadreazăă între 500 și 1.500 lei.

Citeste si: Cristina Balan a vorbit despre gemenii ei care au sindromul Down: "Pe mine ma sperie... "

Citeste si: Cristina Balan sare in apararea Deliei, criticata pentru piesa"1234": "Ce este atat de vulgar in clipul asta? Ce, nu asa se distreaza toti oamenii?"

Citeste si: Cristina Balan, mesaj emotionant de ziua gemenilor ei, diagnosticati Sindromul Down: "Imi este cel mai greu sa scriu despre voi"

Cristina Bălan a postat pe contul ei de socializare un filmuleț în care a și soțul ei se ceartă cu polițiștii locali, după ce copiii ei au pătruns într-un loc de joacă închis situat într-un parc bucureștean. Interpreta susține că a fost agresată verbal și scoasă din parc, de asemnea copiii ei au suferit traume din cauza scenei la care au fost martori.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cristina Balan se gandeste la varianta „homeschooling” pentru copiii ei: „Nu suport discrimnarea, violenta, obtuzitatea”

Ce mari s-au facut gemenii Cristinei Balan! Uite cat de simpatici pot sa fie Toma si Matei! - Mamica i-a scos in parc

Consumați acest tip de ulei, supranumit aurul lichid. Este de 10 ori mai bun decât uleiul de măsline. Remediu natural cu foarte multe beneficii

Gemenii Cristinei, ex-Impact, sunt geniali! Stau in pat si rad cand se uita unul la altul - Intra sa vezi un clip simpatic cu ei

Cristina Balan (ex. Impact) a ajuns la capatul puterilor! Artista nu primeste indemnizatia de crestere a copiilor de la stat. Sotul artistei a publicat astazi o scrisoare...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies