Ce ar trebui sa se afle in fata coloanei funerare sambata, la inmormantarea Regelui Mihai! Dezvaluirea facuta de un monarhist

Sicriul cu trupul Regelui Mihai se afla in Sala Tronului, din Palatul Regal, acolo unde romanii pot veni sa-si ia ramas bun de la ultimul monarh.

Autor: C.L.

Sambata, va avea loc inmormantarea, care se anunta una deosebita, asa cum trebuie sa fie cea a unui monarh. Sicriul va trece pe sub Arcul de Triumf, va fi dus la Curtea de Arges cu trenul regal si transportat la catedrala regala pe afet de tun.

Protocolul funeraliilor este unul solemn, iar monarhistii aduc in fiecare zi noi elemente.

Marilena Rotaru, fosta realizatoare TVR si una dintre cele mai cunoscute monarhiste, a facut o alta dezvaluire emotionanta:  “Ca sa nu ne facem de ras ca nu stim protocolul funeraliilor sefilor de stat si al militarilor cu grad inalt- in fata atator personalitati care vor fi prezente sambata si a lumii intregi- sper sa defileze in fata afetului de tun si calul fara calaret, cu cizma intoarsa in etrier, reprezentand liderul care se uita inapoi la trupele sale pentru ultima oara. Regele nostru merita un protocol impecabil”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies