Ce aroganţă! Cristi Borcea: "Nu-mi place în Maybach, nu mă simt bine! Mă ia cu ameţeală, pe cuvânt"

Cristi Borcea are o adevărată colecţie de maşini. Fostul boss de la Dinamo a făcut un top al maşinilor pe care le-a condus de-a lungul timpului.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Cristi Borcea a condus de-a lungul timpului adevărate bijuterii pe patru roţi. Într-un interviu pentru Libertatea, fostul boss dinamovist a făcut un top al maşinilor preferate.

„Eu am avut extrem de multe mașini de la Audi, care rămân preferatele mele. Am avut și BMW înainte, am și Mercedes, dar cel mai bine mă simt în A8-ul meu. În Maybach mă ia cu amețeală, pe cuvânt! Nu-mi place, nu mă simt foarte bine”, a declarat Cristi Borcea.

Potrivit jurnaliştilor de la gsp.ro, Borcea are un Maybach S560 de 200.000 de euro, pe care l-a achiziţionat în urmă cu aproximativ un an.

Citeste si: Costi de la Timișoara a devenit tătic în această dimineață! ”Bine ai venit, Beatrice Maria”!

Citeste si: Regizorul serialului care a bucurat milioane de români a fost găsit mort

Citeste si: Ispita Maria Ilioiu s-a despărţit de iubit! Primele declaraţii: "Mi-a ajuns! Un om nu-şi schimbă caracterul"

Aceeaşi sursă scrie că Borcea a avut până acum aproximativ 20 de maşini.

borcea

Borcea, tată de gemeni

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel vor deveni părinţi din nou. Cei doi soţi au împreună un băieţel, Milan, iar acum se pregătesc de venirea pe lume a gemenelor. Într-un interviu, Valentina Pelinel a dezvăluit ce nume a pregătit pentru fetiţele sale. Vezi aici


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate