Ce ascunde tăcerea bizară a Ozanei Barabancea după COVID-19? Cântreața refuză să vorbească despre internare dar își îndeamnă prietenii ”să nu mai creadă toate tâmpeniile”

Comportament bizar al Ozanei Barabancea, după ce s-a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Comportament bizar al Ozanei Barabancea, după ce s-a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus.


In articol:

Ozana Barabancea a făcut parte din ”lotul Marcel Pavel”, din care mai multe vedete au fost internate, însă a avut un comportament cu totul aparte față de colegii ei de breaslă. În vreme ce Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu au intrat în direct din spital și au vorbit despre problemele lor, asumându-și vorbele grele ale celor care nu cred că există COVID-19, Ozana a tăcut, ba chiar a lăsat să se înțeleagă că nu vrea să ia parte la acest ”joc”.

Citeste si: S-a aflat abia acum! O nouă vedetă de la ”Te cunosc de undeva” a fost infectată cu COVID-19! Totul s-a ținut în mare secret

Citeste si: Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu se mai fillmează! Marcel Pavel s-a vindecat de noul coronavirus, însă ce altă vedetă din show trebuie să își revină acum după infectarea cu COVID 19?

Citeste si: Lovitură la PROTV. Mai mulți angajați, confirmați pozitiv la COVID-19

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Ozana Barabancea refuză să vorbească despre internarea COVID-19! Nu a mai postat nimic despre coronavirus

Interesant este faptul că înainte ca presa să anunțe că a ieșit pozitivă, Ozana Barabancea făcea mai degrabă parte din echipa celor care nu credeau că există COVID-19. Persoană extrem de religioasă, Ozana a dat mai multe distribuiri unor articole care vorbeau despre conspirații și ”alte interese” în problema coronovarisrului. Toate acestea s-au oprit în momentul în care s-a anunțat că este în spital.

Paradoxal, la câteva ore după ce ar fi ajuns la Matei Balș, Ozana și-a anunțat o prietenă că este bine și ”să nu mai creadă toate tâmpeniile”. Pe de altă parte, Ozana a refuzat dialogul cu jurnaliștii, pe motiv că este vorba despre viața ei privată. Nici măcar echipele de filmare din trustul la care ea lucrează nu au avut acces în rezerva cântăreței.

Ozana Barabancea refuză să vorbească despre internarea COVID-19! Pe facebook și Instagram e la fel de activă

Poate la fel de ciudat este că la puțin timp după ce s-ar fi vindecat, Ozana Barabancea a avut întâlnire cu diverși sponsori, cu care a bătut palma pentru reclame pe pagina ei de Instagram. E vorba despre produse de slăbit și cosmetice. Din imaginile publicate, întâlnirile ar fi avut loc în spații închise, Ozana purtând o mască de protecție pe figură.

Una peste alta, Ozana Barabancea e singura vedetă despre care s-a spus că are coronavirus care a scăpat de ”hate-ul public”, și asta tocmai atitudinii rezervate pe care a avut-o față de această problemă. Totuși, Ozana a rămas datoare cu niște răspunsuri, în care românii par din ce în ce mai mult să pună la îndoială chiar existența virusului.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Artiștii luați cu izoleta au probleme financiare! Marcel Pavel: ”Mai am mici rezerve”! Ozana Barabancea și-a dat în judecată fostul soț

BOMBA SERII! Marcel Pavel publică rezultatele testelor COVID-19, după ce a fost acuzat că a luat bani să declare că este bolnav

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies