Ce au conținut pachetele de pomană la parastasul Ionelei Prodan! Anamaria Prodan a băgat adânc mâna în buzunar: 9000 de euro

Anamaria Prodan i-a făcut parastasul de 1 an al mamei sale. Uite ce au conținut pachetele de pomană.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Astăzi a avut loc parastasul de un an al mamei Anamariei Prodan, Ionela Prodan. La pomenire s-au adunat sute de oameni, iar impresara i-a așteptat pe toți, cu brațele deschise, dar cu dor și lacrimi în ochi.

Anamaria Prodan a comandat 70 de pachete cu alimente de post, pentru pomenirea de un an a mamei sale. Iată ce au conținut pachetele! Costurile totale s-au ridicat la 9000 de euro.

Citeste si: Ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale, înainte să moară! Cuvintele sunt cutremurătoare

„Pachetele conţin zacuscă, ciocolată şi caşcaval de post, pate vegetal, portocale, roşie, măsline, dulceaţă, sarmale de post, napolitane de post, fasole bătută, glucoză, chiflă, o cutie de bere bără alcool şi o sticlă mică de vin roşu. Sunt produse despre care Anamaria Prodan mi-a spus că i-ar fi plăcut să le aibă pe masă şi doamna Ionela. Eu nu m-am întâlnit cu Ana, dar mi-a spus să pun tot ce este necesar unui om care nu are posibilităţi. Nu am ajuns să facem un calcul, dar cu tot cu vizita de la azilele de bătrâni, cred că, costurile totale se vor ridica la peste 9000 de euro”, a mărturisit Gabriela Lucuţan, ajutorul Anamariei Prodan, pentru Click.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate