Ce au descoperit rudele unei femei după moartea acesteia? Un necrolog a ajuns viral pe internet

 Povestea unei femei din Galicia, Spania, a devenit virală pe rețelele sociale, după ce aceasta a lăsat un necrolog în care interzicea familiei să vină la înmormântarea ei.

O femeie care a murit, din Spania, a interzis prin propriul necrolog familiei să vină la înmormântare
Femeia le-a interzis rudelor să vină la înmormântare[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

 Un detaliu surprinzător a ieșit la iveală după moartea unei femei de origine spaniolă. În timp ce era în viață, gândindu-se la faptul că nu se afla în relații bune cu familia, femeia, pe numele ei Maria Paz Fuentes Fernandez, a ținut să își scrie propriul necrolog, în care a interzis participarea membrilor familiei la ceremonia

de înmormântare, conform unei publicații străine.

Citeste si: Veronica a fost condusă pe ultimul drum! Imagini de la înmormântarea influenceriței din Chișinău

Decedata a lăsat o listă exclusivă cu cei care pot veni să-și ia adio de la ea

Cum familia nu ne-o putem alege singuri, femeia din Spania s-a gândit la tot înainte de a se stinge din viață. Așadar, nu numai că nu și-a dorit ca familia ei să fie prezentă la propria înmormântare, ci a și alcătuit o lista exclusivă pentru cei care ar fi dorit să o conducă pe ultimul drum, pe care erau trecute doar 15 persoane: "Întrucât familia mea nu-mi mai este de sânge de mult timp, declar în ultima mea dorinţă şi testament că numai persoanele menționate mai jos pot participa la slujba mea funerară, fie că este vorba de recepţia funerară, slujba de la biserică sau de cimitir", este scris în necrologul publicat în ziarul El Progreso din Lugo, Galicia.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Decedata a lăsat o listă exclusivă cu cei care pot veni să-și ia adio de la ea
Doar 15 persoane au putut să o conducă pe femeie pe ultimul drum[Sursa foto: PixaBay]

Situația a stârnit o mulțime de comentarii în mediul online

Reacțiile internauților nu au încetat să apară după aflarea știrii, în mediul online. Așa cum era de așteptat, părerile au fost împărțite.

Multe persoane au compătimit situația în care s-a aflat femeia, în timp ce altele au condamnat gestul de a interzice prin propriul necrolog venirea familiei la înmormântare: "A muri cu amărăciune trebuie să fie una dintre cele mai triste modalităţi de a pleca de pe lume”, a scris o utilizatoare pe o platformă online. „O femeie nefericită şi răutăcioasă”, a completat o alta persoană, considerând gestul femeii o adevărată "rușine".

Citeste si: Florile și coroanele artificiale au fost interzise în cimitirele din Oradea. Noua decizie a autorităților

Numărul de persoane trecute pe listă nu a fost unul întâmplător, acesta fiind în conformitate cu restricțiile impuse de autoritățile din Galicia, în contextul pandemiei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu nu a fost invitată la parastas! Ce spune despre familia actorului: „Nu m-au plăcut de la început”

După relaxare, au mai chemat o dată lăutarii la cimitir! Rromii din Drăgănești au reluat ”programul” de la înmormântarea ”spartă” de poliție acum 6 luni!

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor după moartea marelui actor: "Steaua mea e tristă, nu mai strălucește"

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Toni Iuruc a rămas mască! Ce a putut să facă Simona Halep? Toată lumea a văzut

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Laura Dincă a dezvăluit tot. De ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies