Ce au facut Varciu si Adelina a doua zi dupa impacare! El a asteptat-o ca un domn la aeroport, au luat cina in oras si au facut primele cumparaturi pentru casa lor

Adelina Pestritu si Liviu Varciu s-au intalnit si azi. Adelina a participat la un eveniment care a avut loc la Cluj. ##VIDEO28188##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLa intoarcere, Liviu a asteptat-o la aeroport, insa cei doi nu au facut foarte multe declaratii legate de impacare.

"Nu pot sa va zic nimic. La Cluj a fost obositor. Foarte obositor. A fost frumoasa noaptea. Ne-am distrat bine. A fost un botez asa cum ne gandeam. Finalul a fost secret. E dincolo de perdea", a spus Adelina.

"Nu ne-am impacat. Eu sunt doar sofer", a zis ironic Liviu.

fara descriereCei doi au plecat in mare viteza de pe aeroportul Henri Coanda, cu Liviu la volan. Liviu a oprit masina in apropierea unui restaurant. Au coborat din masina si au luat-o la pas inspre local. Adelina l-a tinut tot timpul drumului de brat.

##VIDEO28220##

fara descriereDupa restaurant, chiar daca au fost obositi, au facut un popas la un centru comercial din Capitala. Au mers spre magazin tinandu-se in brate si sarutandu-se. Cei doi au cumparat un pachet voluminos in portbagaj.

fara descriereUrmatoarea oprire a fost apartamentul lui Liviu Varciu. Cei doi s-au oprit acolo.

"Mi-am luat o masa", a spus Liviu.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate