Stiri

Ce au gasit medicii in corpul tanarului de 18 ani din Buzau care a murit de la etnobotanice? "Pacientul avea..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce au gasit medicii in corpul tanarului de 18 ani din Buzau care a murit de la etnobotanice? "Pacientul avea..."
icon photo
Catalin Cojocaru, un tanar de 18 ani din Buzau, a murit la spital, din cauza consumului de etnobotanice. Baiatul nu a mai putut fi salvat de medici, din cauza complicatiilor care au aparut pe fondul consumului de droguri.

"Pacientul avea convulsii, ceea ce a agravat şi mai mult situatia, întrucat convulsiile au dus la aparitia sindromului denumit rabdomializă, caracterizat de eliberarea în sange a unui pigment muscular toxic, care, asociat cu substantele necunoscute pe care tanărul le consumase, a dus la afectarea functiilor mai multor organe. Au apărut astfel insuficienta renală, insuficienta hepatică şi insuficienta cardiacă, însă la două zile de la internare, starea pacientului s-a mai ameliorat", a spus directorul spitalului, potrivit sanatateabuzoiana.ro.Desi initial au reusit sa il stabilizeze, organismul pacientului a cedat."Primul organ care a cedat fost inima, pe acest fond producandu-se stopul cardio-respirator care se pare că a fost cauza decesului", a adăugat el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune