Vedete

Ce au gasit oamenii legii in masina politicianului mort de la Iasi. Emanual Mitric s-a izbit de un microbuz plin cu oameni

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Emanuel Mitric, consilier local in cadrul Consiliului Local Radauti, a murit la doar 28 de ani, intr-un tragic accident.
Accidentul s-a produs marti, dupa ce tanarul a intrat cu masina in contrasens si s-a izbit de un microbuz in care se aflau 15 persoane.

Oamenii legii au inspectat vehiculul in care se afla Emanual Mitric si au gasit mai multe obiecte. Potrivit bzi.ro, in masina victimei au fost gasite telefoane mobile, ceasuri, bijuteri, o tableta, un laptop, dar si cateva haine.


"El a venit direct spre mine. Am tras de volan cât să nu se izbească frontal de mine. A intrat în partea stânga, mi-a rupt roată, iar mai apoi a intrat frontal în autocar. Eu nici măcar nu puteam frâna, am lăsat microbuzul să meargă în zig-zag până s-a oprit. Dacă frânăm, riscăm să mă răstorn. Bine că nu a păţit nimeni nimic din microbuz... Din autocar am înţeles că s-ar fi lovit câţiva, dar nu grav", a povestit soferul microbuzului.

Galerie foto 
Setări confidențialitate