Ce au găsit polițiștii în apartamentul închiriat de olandez în sectorul 2 al Capitalei! E urmărit pentru uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița

Polițiștii au găsit noi probe în cazul fetiței din Dâmbovița care a fost ucisă de un bărbat străin.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Polițiștii au găsit noi probe în cazul Dâmbovița! Bărbatul care a ucis și supus unor tratamente inumane o fetiță de 11 ani din comuna Gura Șuții este încă căutat de către autorități. În baza numelui său se cere emiterea unui mandat european de arestare!

  Pe de altă parte, polițiștii au aflat care este apartamentul închiriat în regim hotelier din Sectorul 2 al Capitalei. Din informațiile oferite, el s-a cazat în apartamentul respectiv chiar în ziua în care a aterizat în România. Apoi a închiriat și o mașină. Mai mult decât atât, în apartament el ar fi întreținut relații intime cu o altă persoană! Anchetatorii au mers în apartamentul închiriat de bărbat, unde au recoltat mai multe probe ADN, printre care și prezervative. Potrivit primelor informații, bărbatul are antecedente penale și este binecunoscut în Olanda ca fiind pedofil. Nu ar fi fost prima dată când vine în România, special pentru a-și împlini pornirile bolnave.

  Citeste si: ȘOCANT! Ce s-a găsit pe trupul fetiței din Dâmbovița! Incredibil, ce a putut să îi facă ucigașul micuței Mihaela după ce a strâns-o de gât

  Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

  Citeste si: Familia fetiței găsite moarte în Dâmbovița se pregătește să o înmormânteze! Ce se întâmplă acasă la Adriana

  Fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost chinuită și omorâtă în doar 30 de minute

  Din ce în ce mai multe amănunte apar în cazul Mihaelei Adriana, fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, care a fost răpită și ucisă de către un bărbat olandez.

  S-a refăcut filmul dispariției Mihaelei Adriana. Polițiștii au în vizor principalul suspect, și anume un bărbat olandez în vârstă de 47 de ani.

  Fetița a fost răpită de pe stradă, apoi dusă pe un câmp unde a fost chinuită și omorâtă, totul petrecându-se în mai puțin de 30 de minute. Bărbatul care a răpit-o închiriase o mașină. Situația ridică foarte multe semne de întrebare. Poliția, inițial, îl luase pe bărbatul olandez la întrebări, înainte să se descopere cadavrul fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Principalul suspect, bărbatul oldanez de 47 de ani, a fugit din țară. El a fost văzut pe camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

  Pe trupul fetiței există urme de agresiuni fizice și există suspiciuni că fetița ar fi fost violată înainte să fie omorâtă. Corpul neînsuflețit al micuței a fost găsit la o distanță de 7 kilometri de Gura Șuții.

  Citeste si: Momente cumplite în Dâmbovița! Micuța Adriana a fost adusă acasă în sicriu FOTO CUTREMURĂTOR

  Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmboviţa: ”La momentul în care familia a sesizat dispariţia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şutii a intrat în ultima localitate într-un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute. Există un cetăţean străin care se afla în acest cerc de suspecţi.”

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate