Stiri

Ce au gasit politistii langa trupul neinsufletit al lui Lyric McHenry! Anchetatorii suspecteaza ca a murit de supradoza

Politistii au gasit o punga cu cocaina langa trupul neinsufletit al lui Lyric McHenry. Vedeta a fost gasita moarta pe trotuar in New York, la ora 05:00 dimineata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Ce au gasit politistii langa trupul neinsufletit al lui Lyric McHenry! Anchetatorii suspecteaza ca a murit de supradozaicon photo

„Nu erau semne vizibile pe corpul ei. Trupul ei va fi examinat de un medic legist care va determina cauza morţii”, a anuntat NYPD.

Lyric McHenry, vedeta TV a postului E! Entertainment, a fost gasita moarta pe trotuar. Lyric McHenry a fost descoperita pe trotuar la ora 5 dimineata si a fost dusa de urgenta la spitalul Bronx-Lebanon, acolo unde a murit. Politia din New York a confirmat decesul, precizand ca nu existe semne de traume. Politia suspecteaza ca tanara a murit din pricina unei supradoze de droguri, insa cauza mortii va fi confirmata dupa rezultatele toxicologice. Presa americana scrie ca vedeta ar fi fost insarcinata in 20 de saptamani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune