Stiri

Ce au gasit politistii langa trupul neinsufletit al lui Lyric McHenry! Anchetatorii suspecteaza ca a murit de supradoza

Politistii au gasit o punga cu cocaina langa trupul neinsufletit al lui Lyric McHenry. Vedeta a fost gasita moarta pe trotuar in New York, la ora 05:00 dimineata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Ce au gasit politistii langa trupul neinsufletit al lui Lyric McHenry! Anchetatorii suspecteaza ca a murit de supradozaicon photo

„Nu erau semne vizibile pe corpul ei. Trupul ei va fi examinat de un medic legist care va determina cauza morţii”, a anuntat NYPD.

Lyric McHenry, vedeta TV a postului E! Entertainment, a fost gasita moarta pe trotuar. Lyric McHenry a fost descoperita pe trotuar la ora 5 dimineata si a fost dusa de urgenta la spitalul Bronx-Lebanon, acolo unde a murit. Politia din New York a confirmat decesul, precizand ca nu existe semne de traume. Politia suspecteaza ca tanara a murit din pricina unei supradoze de droguri, insa cauza mortii va fi confirmata dupa rezultatele toxicologice. Presa americana scrie ca vedeta ar fi fost insarcinata in 20 de saptamani.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune