Ce avere a strâns Nicki Minaj. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe din SUA

La ce avere a ajuns Nicky Minaj, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de rap americane.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Nicki Minaj este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de rap americane, iar de-a lungul anilor a reușit să strângă o avere impresionantă din muzică.

Nicki Minaj s-a lansat în muzică în anul 2007

Nicki Minaj, pe numele complet de Onika Tanya Maraj, s-a născută pe 8 decembrie 1982, în Port of Spain,  capitala statului Trinidad-Tobago. A descoperit pasiunea pentru muzică și teatru în timpul copilăriei, timp în care a învățat să cânte la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru.

Citeste si: Soțul lui Nicki Minaj este acuzat de agresiune sexuală! Vezi ce spune vedeta despre proces

Nicki Minaj a debutat în muzică în anul 2007 cu o serie mixtape-uri, însă, în 2010, cu lansarea albumului de debut, „ Pink Friday ”, s-a bucurat de un succes uriaş în rândul publicului, fiind numită „noua regină a muzicii hip-hop”.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ce avere a strâns Nicki Minaj

De-a lungul carierei a lansa trei albume de studio, cel mai recent fiind „Queen”, lansat în 2018, a  fost nominalizată de două ori la premiile Grammy, și a câștigat şase trofee American Music şi patru MTV Video Music.

Ce avere a strâns Nicki Minaj în cei 14 ani de carieră

În cei 14 ani de la lansarea în muzică, Nicky Minaj a strâns o avere impresionantă, mai exact la vreo 60 de milioane de dolari, dintre care mai bine de peste 30 de milioane numai din cele

două turnee, The Pinkprint Tour  și Pink Friday: Reloaded Tour.

De asemenea, cântăreața a primit 12 milioane de dolari pentru apariția de jurat la American Idol, și deține 3% din compania de streaming TIDAL a lui Jay-Z, care a fost evaluată de Forbes la 600 de milioane de dolari.

Ce avere a strâns Nicki Minaj

Citeste si: Cât câștigă, de fapt, influencerii din Instagram! Nu o să îți vină să crezi câți bani fac vedetele tale preferate

Mai mult de atât, Nicky Minaj a fost imaginea mai multor brand-uri celebre, Pepsi, Beats, MAC și Adidas, pentru care a semnat contracte de publicitate foarte bune. Pe lângă toate acestea, cântăreața  a lansat o linie de parfumuri și se poate mândrii cu o avere de aproape 100 de milioane de dolari. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies