Ce avere are barbatul in alb care i-ar fi coordonat pe jandarmi in Piata Victoriei! Colonelul Paraschiv detine doua case si incaseaza un salariu enorm!

Documentele arata ce avere are barbatul in alb care i-ar fi coordonat pe jandarmi. Colonelul Catalin Paraschiv e comandantul Brigazii Speciale de Interventie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Actele demonstreaza ce avere are barbatul in alb care i-ar fi coordonat pe jandarmi, vineri seara, la protestele din Piata Victoriei, atunci cand acestia au folosit tunuri cu apa si gaze lacrimogene, peste 400 de persoane fiind intrenate in urma interventiei brutale a acestora. In presa a aparut o fotografie clara cu barbatul in alb care pare să fi coordonat intervenţia în forţă a Jandarmeriei din Piaţa Victoriei, realizată de fotograful Nick Stavre. (vezi care a fost cea mai tare scena de la proteste)

Ce avere are barbatul in alb care i-ar fi coordonat pe jandarmi. Paraschiv e comandantul Brigazii Speciale de Interventie

Pe reţelele sociale este remarcata asemănarea dintre acest bărbat şi colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş. Jurnaliştii de la HotNews.ro l-au contactat pe purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, pentru a-l întreba dacă cel a coordonat intervenţia Jandarmilor din piaţă şi persoana care apare în imagine este colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv. Militaru a refuzat să confirme, invocând protecţia datelor cu caracter personal.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate