Ce avere are celebrul comisar Christian Ciocan! A moștenit-o de la tatăl său!

Christian Ciocan e purtător de cuvânt al Sindicatului Polițiștilor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Christian Ciocan e purtător de cuvânt din august 2018. „Comisar-şef de poliţie Christian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliţiei Române, a fost desemnat director de comunicare şi purtător de cuvânt al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP), unul dintre cele mai reprezentative sindicate ale poliţiştilor”, s-a anunțat la momentul numirii sale.

Citeste si: Christian Ciocan, acuzat de hartuire sexuala! VIDEO

Citeste si: Christian Ciocan, intr-o poza de colectie! Uite-l pe fostul purtator de cuvant al Politiei Capitalei cum arata acum 28 de ani, in timpul serviciului militar!

Citeste si: Îl mai ții minte pe comisarul Corrado Cattani din serialul Caracatița? Uite cum arată acum

Citeste si: Cea mai mare rușine pentru Alex Bodi. A recunoscut că se îmbracă de la prieteni - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

“Christian Ciocan va prezenta punctul de vedere oficial al sindicatului în relaţia cu mass-media internă şi internaţională, cu organismele guvernamentale şi non-guvernamentale, cu societatea civilă, cu partenerii interni şi externi ai S.N.A.P.. De asemenea, domnul comisar-şef de poliţie Christian Ciocan va gestiona şi comunicarea internă în cadrul sindicatului.”, s-a mai arătat în comunicat.

“Noul director de comunicare al SNAP are o experienţă de aproape 28 de ani în Poliţia Română şi în această perioadă nu a fost niciodată sancţionat. Activitatea pe care o va desfăşura în calitate de purtător de cuvânt al S.N.A.P. nu este remunerată în niciun fel fiind 'pro bono publico'”, s-a mai anunțat.

Ce avere are celebrul comisar Christian Ciocan. Deține un teren și o casă

Ultima declarație de avere a lui Ciocan datează din mai 2019, depusă în calitate de “Ofițer Spec Pr. 1” la IGPR. Conform documentului, el deține un teren de 1.000 metri pătrați într-un sat din Vrancea și casa părintească din Drobeta Turnu Severin, ambele moștenite prin donație, după decesul tatălui. (vezi cum arată soția lui Christian Ciocan)

Ciocan mai are o motocicletă cumpărată în 2005. El nu a completat rubrica veniturilor încasate de la IGPR. Singurul venit declarat a fost suma de 3.600 lei, încasată de la Institutul Național, pentru activitate didactică de administrație. WOWbiz.ro a dezvăluit motivul pentru care Ciocan a renunțat, la un moment dat, să mai posteze pe paginile de socializare.

Ce avere are celebrul comisar Christian Ciocan. A fost victima hoților de identitate

Cu câțiva ani în urmă, fotografiile lui Ciocan au ajuns în posesia unor escroci care au început să înșele femei din toată lumea, în căutare de relații cu un tip bine precum polițistul nostru. Răufăcătorii au clonat contul lui Ciocan sub diferite nume sau biografii: fie un medic celebru din Londra, fie un ofițer militar aflat în Afganistan. După ce victimele se îndrăgosteau nebunește de imaginea lui Christian, urma, inevitabil, solicitarea unui împrumut pentru deschiderea unei mari afaceri sau rezolvarea unei probleme personale urgente.

Ulterior, adevăratul Christian Ciocan a ajuns să fie terorizat cu mesaje din toată lumea care îi cereau socoteală. Asta l-a determinat pe polițist să renunțe să mai folosească rețelele de socializare, înțelegând pe propria piele cum este să fii victima hoților de identitate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Toată România trebuie să știe! Ludovic Orban a făcut marele anunț! Surpriza momentului pentru milioane de români

FOTO/ De nerecunoscut! Cum arăta Andreea Esca în anul 1995, când a debutat la Pro Tv. Și Florin Călinescu s-a schimbat mult. Imagini de colecție

Christian Ciocan, fostul Playboy de la Politia Capitalei, victima hotilor de identitate! Cum a ajuns ex-purtatorul de cuvant sa fie acuzat ca a escrocat femei din toata lumea |...

Ce mai face Christian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei! Nu mai apare la TV, dar ii merge bine!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies