Ce avere are, de fapt, Adrian Năstase! Situația financiară a fostului premier, intens discutată

Averea fostului premier al României, Adrian Năstase, nu este de lepădat!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Averea fostului premier Adrian Năstase a fost subiectul de pe primele pagini ale ziarelor pentru o lungă perioadă de timp. Controversele legate de bunurile deținute de fostul aspirant la președinția României au făcut obiectul mai multor anchete jurnalistice și chiar penale.

Citeste si: Adrian Năstase, interviu de colecție: ”Este un sentiment cumplit!”! Celebrul om politic, primul invitat pe 2021 la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În acest sens, Adrian Năstase a fost condamnat în 2012 la 2 ani de închisoare în dosarul „Trofeul calității”, iar în 2014, la 4 ani de închisoare în dosarul „Zambaccian”. În total, fostul demnitar a plătit statului despăgubiri de peste 1 milion de euro.

Ce avere are, de fapt, Adrian Năstase

Potrivit ultimei declarații de avere din data de 19 iulie 2012, familia Năstase deține un teren agricol de 1,77 hectare, la Cornu, un teren intravilan de 170,74 metri pătrati, în București, un apartament de 278,89 metri pătrați, în București și un autoturism Mitsubishi, din 2006.

Citeste si: „Îmi place să greșesc”. Jador, indecis între fosta și actuala iubită- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ce avere are, de fapt, Adrian Năstase

În declarația de avere, care datează din același an, apar alte bunuri de valoare și obiecte de artă sau de colecție precum timbre românești și străine, în valoare de 450 de dolari; obiecte din argint, în valoare de 1.000 de dolari; icoane și obiecte de cult, dobândite înainte de 1989, contra sumei totale de 8.340

Rol; obiecte de artă decorativă, dobândite înainte de 1989, în valoare de 20.760 Rol; obiecte de artă decorativă, dobândite între 1990 și 2004, în valoare de 12.006 Rol și 2.400 de dolari.

Citeste si: Adrian Năstase, imagini de colecție de la nunta cu Dana Năstase! Cum arăta soția fostului premier în urmă cu 35 de ani FOTO

Mai mult, la vremea aceea, Adrian Năstase deținea în conturi aproape 1.440.000

de lei și aproximativ 197.000 de euro.

Ce venituri are Adrian Năstase

La capitolul venituri din anul 2012, fostul demnitar preciza o suma totală câștigată împreună cu soția de aproape 368.000 de lei, de la Camera Deputaților, Universitatea București, Universitatea N. Titulescu, Editura C.H. Beck, FDRI N. Titulescu, Universitatea D. Cantemir și din vânzarea de produse agricole. Potrivit aceleiași declarații de avere, la obiecte de artă și bijuterii mai apar lucrări de pictură și grafică și bijuterii în valoare totală de peste 100.000 de dolari.

Ce avere are, de fapt, Adrian Năstase
Daniela Năstase, soția lui Adrian Năstase

Soția fostului premier, Daniela Năstase, deține un teren intravilan de 0,36 hectare în Cornu, și câte un teren agricol de un sfert de hectar la Cornu și Voluntari. Ea este proprietara casei de vacanță de la Cornu, de 540 de metri pătrați și deșine jumătate dintr-o casă din Brașov, de 30 de metri pătrați. Bijuteriile și obiectele de artă deținute de aceasta valorează peste 175 de mii de euro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viorel Lis vrea să se imunizeze împotriva virusului SARS-CoV-2! „Are comorbidăți și ne este frică de COVID”

Răsturnare de situație! Tanya Roberts trăiește, deși reprezentantul actriței a anunțat luni decesul ei

Petre Roman, tatăl Oanei Roman, a reacționat după despărțirea fiicei lui de Marius Elisei! Ce a spus acesta

Zodiile care vor câștiga mulți bani în luna Iulie. Marte intră în zodia Taur în luna Iulie

Trebuie SĂ DEA BANII! Vestea momentului pentru acești români. Guvernul a făcut anunțul

Urina umană, folosită ca îngrășământ în diferite culturi! Care sunt rezultatele experimentului

Armata rusă şi-a anunţat retragerea din Insula Şerpilor. Forțele ucrainene au distrus un important sistem de rachete amplasat în zonă

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies