Ce avere are Dragoș Anastasiu. Antreprenorul a renunțat la profesia de medic ca să își construiască propriul business

Ce avere are Dragoș Anastasiu. Antreprenorul deține afaceri importante în România, dar și în străinătate.

Ce avere are Dragoș Anastasiu
Ce avere are Dragoș Anastasiu[Sursa foto: Facebook]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Ce avere are Dragoș Anastasiu. Antreprenorul a renunțat la profesia de medic ca să își construiască propriul business în România.

Ce avere are Dragoș Anastasiu

Dragoș Anastasiu este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din România. Antreprenorul este preşedintele Eurolines, grup înfiinţat în '95, care deţine 18 firme cu activităţi în servicii, turism, rent-a-car, taxi şi leasing, şi deţinător al brandului german de travel TUI în România.

Dragoș Anastasiu s-a preocupat în ultimii ani de industria ospitalității. Business-ul său având ca obiect principal de activitate, ospitalitatea de nișă, o afacere de peste 8 milioane de euro. Grupul Eurolines se ocupă chiar și de administrarea casei din Transilvania a Prințului Charles.

Citeste si: Dragoș Anastasiu CV. Ce studii are și ce unde a lucrat înainte să devină unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Mai mult, Anastasiu a investit în industria hotelieră din Delta Dunării. Touring Eurolines a avut în 2018 o cifră de afaceri de 1,48 milioane de euro, potrivit Forbes.

Ce avere are Dragoș Anastasiu
Ce avere are Dragoș Anastasiu[Sursa foto: Facebook]

Afacerile lui Dragoș Anastasiu

Dragoş Anastasiu deţine din 2015 Green Village 4* Resort în Delta Dunării şi are participaţii la Valea Verde Resort, din satul Cund, Transilvania. Acesta mai deține o afacere cu închiriere de maşini (din 2014 deţine şi franciza Enteprise Rent-A-Car) şi servicii de suport (resurse umane, marketing, administrativ şi contabilitate prin Ad Wise 4 people), precum şi consultanţă în domeniul livrării de

traininguri şi al dezvoltării organizaţionale. Anul trecut, valoarea afacerilor generate de grup a ajuns la 13 milioane de euro, iar numărul angajaţilor, la peste 200, potrivit businessmagazin.ro. 

Citeste si: Cine este Dragoș Anastasiu de la Șef sub acoperire 2021. Vezi ce afaceri deține antreprenorul

Ce avere are Dragoș Anastasiu
Ce avere are Dragoș Anastasiu[Sursa foto: Facebook]

Antreprenorul a renunțat la profesia de medic ca să își construiască propriul business

Dragoș Anastasiu profesa medicina în Germania, însă a renunțat și a venit în România, unde a dat startul afacerilor afacerilor în turism și transport cu autocarul ale grupului Eurolines. În 2011, devine francizat al grupului german TUI. În 2015, achiziționează complexul turistic Green Village din Delta Dunării. În 2016, este ales președinte al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane. În vara lui 2019, vinde aproape toate activitățile de turism către DER Touristik, parte a concernului REWE (prezent în România cu lanțul de retail Penny): touroperare, retail, business travel și incoming. Veniturile afacerilor vândute erau de circa 150 de milioane de euro. Era la a doua tranzacție importantă, după ce a vândut în 2017 afacerea de transport cu autocarul către FlixBus, un start-up german la acel moment. Valorea celor două tranzacții nu este cunoscută. De asemenea, este implicat în proiectul educativ SuperTeach al Romanian Business Leaders.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dragoș Anastasiu CV. Ce studii are și ce unde a lucrat înainte să devină unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România

Cine este Dragoș Anastasiu de la Șef sub acoperire 2021. Vezi ce afaceri deține antreprenorul

Cine este Georgiana Mutu de la Șef sub acoperire 2021. Ce afaceri a moștenit tânăra

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Lovitură totală pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani. Guvernul pregătește bomba: Vor fi taxați

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Facebook i-a cerut lui Roger Waters - Pink Floyd o melodie celebră pentru a promova Instagram. El i-a răspuns lui Zuckerberg: F...k you!.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies