Ce avere are Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal primește de la stat trei pensii

Ce avere deține fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir?!

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, este posesorul unei averi fabuloase. În prezent, acesta se regăsește pe listele PSD în calitate de canditat pentru Consiliul General al Capitalei. 

Ce avere are Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal 

Dumitru Dragomir s-a născut pe data de 30 mai 1946, în Bălceşti, judeţul Vâlcea. În 1987 a absolvit Şcoala Postliceală de construcţii hidrotehnice, iar în anul 1998, şi-a luat licenţa la Academia de Studii Economice din Bucureşti.  

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

În 1982 a finalizat Şcoala de antrenori de fotbal de pe lângă Institutul de Educatie Fizica si Sport și a fost fotbalist la echipele Nitramonia Fărăgaş, echipa de tineret a Universităţii Craiova şi la Chimia Râmnicu Vâlcea.

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

Ce avere are Dumitru Dragomir

În 1992 a fost ales vicepreşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, iar cinci ani mai târziu, a devenit preşedintele Ligii, funcţie pe care a deținut-o până în 2013. În 1997, Mitică Dragomir a înfiinţat revista Săptămâna, iar un an mai târziu, ziarul Sportul romanesc, Universul, dar si ziarul de scandal, Atac la persoana. 

Pe lângă activitatea în fotbalul românesc, Dumitru Dragomir și-a ridicat și o reputație în politică, iar în perioda 2000-2008 a făcut parte din Partidul România Mare ca deputat, candidând, în 2004, la funcţia de primar general

al capitalei.

Dumitru Dragomir este căsătorit cu Vica Dragomir de mai bine de 55 de ani. Împreună au doi băieți, dintre care primul copil, Manuel a murit in 1987, iar cel de-al doilea, Bogdan Dragomir, este dezvoltator imobiliar.

Potrivit declarației sale de avere, Dumitru Dragomir deține un teren de 5.000 de metri pătraţi în Pantelimon, două apartamente şi o casă în Bucureşti, trei vapoare pe Herăstrău, bijuterii de 200.000

de euro, ceasuri de 50.000 de euro şi tablouri de 100.000 de euro.

Ce avere are Dumitru Dragomir

Citeste si: D'ale lui Mitică Dragomir! Obrazul subțire cu ceas de aur la plajă se ține! Accesoriul de la mâna fostului "șef de la ligă" costă o avere

De asemenea, în toți acești ani a obținut 3,9 milioane de euro din vânzarea unei, 110.000 de euro în urma vânzări unei vile din Voluntari, iar lunar încasează de la stat trei pensii în valoare de 206.400 de lei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies