Ce avere are Irinel Columbeanu. Omul de afaceri nu e falit așa cum se crede! Câte milioane de euro mai are, de fapt

Irinel Columbeanu a pierdut o mare parte din avere după ce a fost executat silit, însă afaceristul nu este falit. 

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Irinel Columbeanu nu este sărac
Irinel Columbeanu, om de afaceri

Irinel Columbeanu nu se mai află pe lista celor mai bogați oameni din România, însă nici nu e falit, așa cum se credea, după ce afaceristul a fost executat silit din cauza datoriilor. Mai mult, vedeta a declarat la o emisiune televizată că această perioada pe care o traversează în prezent este doar un soi de test, de încercare a vieții:
„Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța”, a spus Irinel Columbeanu.


In articol:

Omul de afaceri, care în anul 2007 ar fi avut o avere estimată la 150 de milioane de euro, a mai spus că „nu l-a interesat niciodată acumularea de averi”, dar a admis că „sunt unele avantaje pe care le descoperi atunci când ești eliberat de grijile bănești”. „N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este avere mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi.

Citeste si: Irinel Columbeanu plânge de dorul fiicei lui! Reacția emoționantă a fostului milionar când a văzut un album cu Irinuca

Citeste si: Irinel Columbeanu, primele imagini din apartamentul său din afara Bucureștiului: „Bucătăria de la Izvorani e comparabilă cu apartamentul de acum”

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

În cel mai bun caz, rămân descendenților. Nu am pierdut speranța. (…) Soarta bunurilor pierdute nu m-a interesat niciodată. Au fost executate de bancă”, a declarat Irinel Columbeanu, în emisiunea televizată. „A fost frumos și poate că va mai fi”, adaugă el.

Potrivit Playtech.ro, afaceristului Irinel Columbeanu i-a pus poprire ANAF-ul pe 8 milioane de euro. Totuși, datoria acestuia este de numai 5,5 milioane de euro. Astfel, după ce aceștia vor reuși să vândă bunurile, lui Irinel Columbeanu îi va mai reveni o parte de 2,5 milioane de euro. Ceea ce înseamnă că Irinel este sărac, însă numai temporar.

Irinel Columbeanu are o mare durere

Irinel Columbeanu nu este sărac
Irinel Columbeanu, alături de fiica lui

Afaceristul recunoaște că îi este foarte dor de Irinuca, care de doi ani de zile trăiește în America, alături de mama ei, Monica Gabor. „Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual”, a mai declarat Irinel Columbeanu.

 

SURSE: Playtech.ro 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Detalii de ultimă oră! Bucureștiul intră în scenariul roșu! Măștile de protecție devin obligatorii peste tot

John Cena s-a căsătorit în secret! Cine este soția cunoscutului luptător de wrestling

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies