Ce avere are ministrul Mediului Costel Alexe, cel căruia i se cere demisia din cauza poluării Capitalei! Legătura acestuia cu terenurile de la Nana ale lui Traian Băsescu

Costel Alexe, ministrul Mediului, căruia i se cere acum demisia pentru că nu a luat măsuri în contextul poluării de la nivelul Bucureștiului, este un adevărat moșier.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Costel Alexe are 36 de ani și este doctor în climatologie și meteorologie. A lucrat ca operator de sondaje și a fost consilier la Oficiul de Cadastru din Iași, înainte de a fi deputat din partea PNL.

Costel Alexe, în Comisia parlamentară de anchetă a terenurilor de la Nana în cazul Traian Băsescu

Deputat la al doilea mandat, Costel Alexe a făcut parte din Comisia parlamentară de anchetă pentru verificarea legalităţii achiziţiei terenurilor din zona comunei Nana, judeţul Călăraşi, unde a fost implicat Traian Băsescu.

Citeste si: Se vor interzice sau nu defrișările în România? Solicitarea făcută de Avocatul Poporului

Ministrul Mediului Costel Alexe, un mic moșier! Are mai multe terenuri

Potrivit declarației de avere depusă la finalul lui 2019 la Camera deputaților, Costel Alexe deține alături de soția sa patru terenuri şi trei apartamente în Iași, dar şi credite de 100.000 de euro şi 140.000 de lei.

În ceea ce privește terenurile, Costel Alexe este un mic moșier. El are circa 3.000 mp teren agricol, 5.000 mp de teren forestier și alți 500 mp de teren intravilan.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, despre pandemia de coronavirus: "Mai avem încă un drum lung de parcurs”

fara descriere

Citeste si: O româncă din Italia, răpusă de coronavirus. Lenuța Cucula avea 60 de ani

Ministrul Mediului Costel Alexe, despre poluarea Bucureștiului: A ars o fermă de porci din Periș

Miercuri dimineață, locuitorii din zona de nord a capitalei au reclamat faptul că aerul nu este respirabil. Iar mirosul îngrozitor s-a întins rapid în București, pe mai multe cartiere. Oamenii au început să posteze pe Facebook, disperați, mai ales că la Garda de Mediu nimeni nu răspundea. Într-un final, ministrul Mediului a anunțat că este vorba despre un incendiu de vegetație care s-a întins și la o fermă de porci dezafectată din Periș.

Citește pe stirilekanald.ro reacția primarului general al Capitalei referitoare la poluarea Bucureștiului

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate