Ce avere are Petre Roman. Fostul politician duce o viață fără griji

Ce avere are Petre Roman. Suma fabuloasă pe care a strâns-o fostul politician.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Ce avere are Petre Roman. Fostul politician duce o viață fără griji la cei 74 de ani pe care îi are. Vezi ce a declarat Petre Roman în ultima declarație de avere și ce pensie încasează lunar fostul premier al României.

Ce avere are Petre Roman

Petre Roman are 48.000 de euro şi 68.000 de dolari trecuți în declarația de avere, dar și 70.000 de euro la fondurile private. Suma pe care Petre Roman  a împrumutat-o se ridică la 100.000 de euro.

Ce avere are Petre Roman. Fostul politician duce o viață fără griji
Ce avere are Petre Roman. Fostul politician duce o viață fără griji

Citeste si: Câți copii are Petre Roman. Ce diferență de vârstă este între Oana Roman și fratele său

Fiica lui Petre Roman, Oana Roman, mărturisea în urmă cu câțiva ani că tatăl său nu o ajută financiar. Oana Roman a cerut bani cu împrumut de la fostul premier, însă acesta i-a spus că banii sunt pentru băiatul său, Petrus.

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

”Mi-a spus să o conving pe mama să se mute din casa de la RAPPS, dar nu mi-a dat nicio variantă. El și-a cumpărat o casă și mi-a spus că a fost nevoit să se împrumute. Chiar și când l-am rugat să mă ajute financiar explicându-i că facem acte la notar până îmi vând eu apartamentul m-a refuzat. Mi-a spus că există niște bani, dar sunt ai copilului și îi trebuie acordul soției.

Pe cel mic nu l-am văzut decât odată în viață. Nu avem nicio relație. Cred că cineva a vrut să-l termine politic, iar aceasta variantă (n.r. Silvia Chirifiuc) a fost singura cale”, spunea fiica lui, Oana Roman, în urmă cu mulți ani.

Petre Roman, declarație de avere

Conform celei mai recente declarații de avere, Petre Roman are o casă în Voluntari, cumpărată în 2010, un teren în Constanța, 3 autoturisme, bijuterii de 15.000

de euro, tablouri și alte obiecte de artă în valoare de 50.000 de euro.

Petre Roman deține o locuință de 202 metri pătrați în Voluntari, pe care a cumpărat-o în 2010, trei mașini, o Honda şi o Lancia din 2006, precum şi un Land Rover, cumpărat în 2011. 

Citeste si: Ce pensie are Petre Roman. Vezi cât încasează lunar, fostul premier al României

Ce avere are Petre Roman. Fostul politician duce o viață fără griji
Ce avere are Petre Roman. Fostul politician duce o viață fără griji

Petre Roman, invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Petre Roman a fost invitat al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” și a răspuns deschis la întrebarea despre avere.

”Sunt mulțumit cu ceea ce am, dar acum exercițiul de sinceritate ajunge la un punct delicat. Nu m-am ocupat niciodată de ceea ce se numește a face avere, de a face demersuri de ordin economic – financiar, în sensul acumulării de avere și nu am (n.red. avere). Și m-am întrebat, în ultima vreme de mai multe ori, dacă am greșit sau nu. Și am ajuns la concluzia că am și greșit, pentru că un cap de familie întotdeauna trebuie să se ocupe de soliditatea, de nevoile familiei, care la un moment dat pot fi mai importante, mai urgente. N-am făcut lucrul ăsta din motive de educație primară, nu am făcut lucrul ăsta pentru că am ajuns prim ministru exact în contextul în care am spus că nu mai vreau să aud niciodată de privilegii în țara asta, dar n-am profitat eu de ceea ce am deschis în România. Nu-i normal!”, a spus Petre Roman în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Petre Roman soții. De câte ori a fost căsătorit fostul premier al României

Ce pensie are Petre Roman. Vezi cât încasează lunar, fostul premier al României

Oana Roman, furioasă pe autorități. Fiica lui Petre Roman nu a reușit să-și programeze mama pentru vaccinul anti-COVID: „Eu nu am pile”

Horoscop Zilnic Marţi 19 Octombrie 2021 Săgetătorii vor avea parte de sprijinul celor apropiaţi pentru a ieşi din impas

ANUNT ȘOC despre Pfizer. E obligatoriu! Ce se întâmplă după câteva luni

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Liviu Dragnea a dezvăluit taina lui Iohannis. Sunt implicate nume mari din politică

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies