Ce avere are presupusul agresor al vloggeriței Tequila? Fost politician, misterul îmbogățirii: acum 2 ani spunea că trăiește din pariuri sportive

Dezvoltatorul imobiliar acuzat că a bătut-o pe vloggerița Tequila cu o bară metalică se declara sărac-lipit în urmă cu doi ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

R. R., fostul politician acuzat că a bătut-o pe vloggerița Tequila cu o bară metalică, a devenit mare afacerist peste noapte. În urmă cu doi ani, R.R. era consilier local la Primăria Chiajna iar în declarația lui de avere ”bătea vântul”.

Ce avere are presupusul agresor al vloggeriței Tequila? R. R., dezvoltatorul fără venituri

R. R. se recomandă acum ”dezvoltator imobiliar” și ”patron al sălii de sport” în fața căreia a avut loc incidentul, însă lucrurile nu se prea leagă atunci când e vorba despre sume declarate. Astfel, în 2018, R. R. nu avea nici un fel de venit în afara indemnizației de conslier, care a fost de 7.800 lei pentru întreg anul anterior!? Bărbatul a notat însă și faptul că câștigat o sumă frumușică din jocurile de noroc: 45.000 lei (aproximativ 9.000 euro). R. R. avea în 2018 o casă construită în Chiajna și un teren de 400 mp. El nu avea mașini, bijuterii, conturi și nici nu era acționar la vreo societate comercială.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Prima reacție a vloggeriței Bianca Adam după ce presupusul agresor a oferit imagini și declarații presei: „Din respect...”

Citeste si: Vloggerița Tequila, bătută - răsturnare de situație: presupusul agresor face primele declarații

Citeste si: Val de reacții după ce vloggerița Bianca Adam a fost bătută. Prima reacție a vloggeriței: „Nu mai am nimic de declarat”

Declarația de avere din anul 2014, atunci când a venit la Primăria Chiajna, e și mai interesantă. R. R. a declarat atunci că nu a avut nici un fel de venit tot anul anterior.

Citeste continuarea articolului AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Val de reacții după ce vloggerița Bianca Adam a fost bătută. Prima reacție a vloggeriței: „Nu mai am nimic de declarat”

VIDEO. Vloggerița Tequila, bătută! Cine e bărbatul care a lovit-o pe Bianca Adam? Fost politician, conslier local, dat afară din partid după ce a lovit un tânăr cu piciorul în cap

Cel mai bun remediu natural pentru digestie și pancreas: Evită complicațiile respectând câțiva pași simpli

Vloggerița Bianca Adam ”Tequila”, bătută cu bestielitate în fața casei! Nimeni nu a vrut să o ajute: „Iese cu un fier de doi-trei metri și mi-l înfige în...”

Codin Maticiuc, bilant de ziua sa de nastere: "Am 35 de ani si 906 sticle de vodca baute, 308 de whiskey, 796 de vin, 10-11 de tequila si 70-80 de beri"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies