Ce avere are presupusul agresor al vloggeriței Tequila? Fost politician, misterul îmbogățirii: acum 2 ani spunea că trăiește din pariuri sportive

Dezvoltatorul imobiliar acuzat că a bătut-o pe vloggerița Tequila cu o bară metalică se declara sărac-lipit în urmă cu doi ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

R. R., fostul politician acuzat că a bătut-o pe vloggerița Tequila cu o bară metalică, a devenit mare afacerist peste noapte. În urmă cu doi ani, R.R. era consilier local la Primăria Chiajna iar în declarația lui de avere ”bătea vântul”.

Ce avere are presupusul agresor al vloggeriței Tequila? R. R., dezvoltatorul fără venituri

fara descriere

R. R. se recomandă acum ”dezvoltator imobiliar” și ”patron al sălii de sport” în fața căreia a avut loc incidentul, însă lucrurile nu se prea leagă atunci când e vorba despre sume declarate. Astfel, în 2018, R. R. nu avea nici un fel de venit în afara indemnizației de conslier, care a fost de 7.800 lei pentru întreg anul anterior!? Bărbatul a notat însă și faptul că câștigat o sumă frumușică din jocurile de noroc: 45.000 lei (aproximativ 9.000 euro). R. R. avea în 2018 o casă construită în Chiajna și un teren de 400 mp. El nu avea mașini, bijuterii, conturi și nici nu era acționar la vreo societate comercială.

Citeste si: Prima reacție a vloggeriței Bianca Adam după ce presupusul agresor a oferit imagini și declarații presei: „Din respect...”

Citeste si: Vloggerița Tequila, bătută - răsturnare de situație: presupusul agresor face primele declarații

Citeste si: Val de reacții după ce vloggerița Bianca Adam a fost bătută. Prima reacție a vloggeriței: „Nu mai am nimic de declarat”

fara descriere

Declarația de avere din anul 2014, atunci când a venit la Primăria Chiajna, e și mai interesantă. R. R. a declarat atunci că nu a avut nici un fel de venit tot anul anterior.

Citeste continuarea articolului AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate