Ce avere are senatorul care a scos o sticlă de coniac în ședința Comisiei Juridice? Daniel Fenechiu și-a cerut scuze

Daniel Fenechiu a venit în direct, în timpul unei ședințe a Comisiei Juridice a Senatului, cu motanul și cu o sticlă de coniac.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Daniel Fenechiu a venit în direct, în timpul unei ședințe a Comisiei Juridice a Senatului, cu motanul și cu o sticlă de coniac. Profitând de o pauză în dezbateri, Fenechiu a prezentat sticla colegilor, comentând: ”Un coniac din anul nașterii mele, are 50 de ani. Așa, cand e cate un moment important, beau cate un paharel. Îmi stimuleaza creativitatea. Deci e foarte ok. (...) Și ca lumea să nu știe ce fac, bem din ceșcuță. Pe vremuri, când eram elev și fentam anumite reguli, îmi puneam în ceșcuță.”, a explicat amuzat demnitarul liberal. 

Citeste si: Noi reguli pentru bolnavii de coronavirus! Ce se va întâmpla cu pacienții! Anunțul oficial al lui Nelu Tătaru

Citeste si: Ministerul Educației asigură elevilor și profesorilor, la cerere, un laptop sau o tabletă. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

După ședința respectivă, Daniel Fenechiu a realizat ce gafă a făcut și a trimis un comunicat în care își asumă erorile. ”Respectivele imagini și înregistrări surprind o discuție on-line, pe care am avut-o, de acasă, cu unii colegi, într-o pauză a lucrărilor Comisiei Juridice – undeva după miezul nopții, în care încercam să relaxez atmosfera după o perioadă de dezbateri tensionate. (...) Faptul că în mod demonstrativ, crezând că sunt într-o discuție nepublică, le-am arătat colegilor aflați în pauză o sticlă de Armagnac, nu înseamnă că am și consumat respectiva băutură, în ceșcuța care apare în imagine fiind în fapt cafea, probabil a opta cafea din respectiva zi. (...) În final țin să arăt că regret împrejurarea că am făcut o glumă nefericită, pe fond de oboseală, la o oră târzie și într-o discuție on-line pe care o știam nepublică, chiar dacă, așa cum am arătat, intențiile mele au fost de detensionare a atmosferei. Totodată îi rog pe toți cei pe care abordarea mea nefericită i-a dezamăgit să mă scuze”, a notat Fenechiu printre altele. 

La nivel financiar, Daniel Fenechiu stă foarte bine, ca mai toți parlamentarii români.

Vezi ce venituri impresionante are Daniel Fenechiu pe știrilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O femeie cu COVID-19 care s-a externat la cerere: ”Veneau valuri de pacienți care aveau nevoie de oxigen”

Iohannis a decis. Primele măsuri pentru starea de urgență! News Alert

Gabriela Firea a făcut anunțul! Se retrage din cursa pentru Primăria Generală? „Pot să vină şi zece candidaţi”

„Românii, ciumații Europei” Țările ne închid ușile, războiul e total

Politica de tot râsul! Afișe aberante din campania electorală FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies