Ce avere avea judecătoarea strivită de un stâlp în accidentul rutier din Constanţa! Iuliana Şerban deţinea mai multe apartamente şi încasa un salariu uriaş!

Din actele oficiale depuse de Iuliana Şerban reiese ce avere avea judecătoarea strivită de un stâlp în accidentul rutier din Constanţa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu e un secret ce avere avea judecătoarea strivită de un stâlp în accidentul rutier din Constanţa. Iuliana Şerban (44 de ani), judecătoare la Curtea de Apel Constanța, a fost victima unui grav accident petrecut în municipiul Constanța, în după amiaza zilei de sâmbătă, 23 martie, a murit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 23 spre 24 martie, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța. (vezi cine este poliţistul implicat în accidentul mortal al judecătoarei)

Citeste si: Accident grav în Harghita: un băiat de 18 ani a murit carbonizat

Citeste si: Accident violent în Constanța! O judecătoare a murit, după ce a fost proiectată într-un stâlpișor

Citeste si: Tragedie cumplită în România! A murit spulberat de tren

Ce avere avea judecătoarea strivită de un stâlp. Iuliana Şerban a suferit un raumatism abdominal deschis 

Incidentul rutier a fost soldat cu patru victime, trei bărbați și o femeie. Femeia a fost cel mai grav rănită, martorii spunând că în urma impactului a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat la intersecție, pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autoturismelor. Aceasta avea 44 de ani, iar în momentul în care a fost preluată de cadrele medicale pentru a fi transportată la spital era în comă, cu traumatism abdominal deschis, cu eviscerație. Potrivit unor surse, este vorba despre Iuliana Șerban, judecător în cadrul Curții de Apel Constanța.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: