Ce avere avea Marcel Toader. Afacerile nu îi mergeau bine în ultima perioadă

Marcel Toader a fost la un moment dat milionar, însă în ultima perioadă avea probleme tot mai mari cu banii și urma chiar să își piardă apartamentul.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

fara descriere

În urmă cu aproximativ 2 ani administratorii blocului unde locuia i-au adus acuzații grave spunând că nu a mai plătit întreținerea de patru ani. Marcel Toader acumulase datorii de 35.000 de lei. În urmă cu un an fostul rugbist a apărut într-o emisiune TV unde a declarat că nu are apă caldă și trăiește în condiții inumane. „Nu am căldură, apă! Fosta nevastă este de vină”declara la vremea respectivă afaceristul, relatează fanatik.ro.

La cine va ajunge averea afacerisului Marcel Toader

Gabriela Cristea l-a dat în judecată pe fostul soț Marcel Toader și firma pe care o deține ”Blue Ciel” și așteaptă despăgubiri de 400.000 de euro după ce timp ce mai mulți ani afaceristul ar fi profitat de banii vedetei de televiziune. Marcel Toader a avut împuternicire pe contul fostei soții, a scos bani și i-a pus în conturile proprii sau ale firmei sale. Prin urmare Gabriela Cristea l-a dat în judecată.

Direcţia de impozite şi taxe locale a Sectorului 5 a încercat să recupereze banii pe care afaceristul îi datorează statului după ce firma sa anunța în anul 2011 că va deschide cel mai mare parc acvatic din România. Parcul care urma să se construiască în zona Tineretului și urma să aibă o capacitate de 10.000 de persoane nu s-a mai deschis niciodată. Acum, statul încearcă să recupereze prejudiciul.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate