Ce avere deținea liderul clanului Duduianu? Emi Pian trăia într-un palat de lux

Noi detalii în cazul averii clanului Duduianu. Emi Pian ar fi avut o avere colosală

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Emi Pian
Noi detalii despre averea lui Emi Pian


In articol:

Emi Pian, cunoscutul interlop, a murit zilele trecute după ce a fost înjunghiat de un membru din clanul Rinu. Scena îngrozitoare s-a întâmplat în Sectorul 2 al Capitalei. După decesul lui Florin Mototolea, au ieșit la suprafață mai multe detalii din familia acestuia. 

Citeste si: Noi detalii în cazul Emi Pian! Criminalul interlopului ar putea scăpa de pedeapsă

Citeste si: Răsturnare de situație! Fratele lui Emi Pian, ridicat de mascați și dus la audieri!

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Percheziții la casa Duduienilor! Motivul pentru care mascații au mers în locuința lui Emi Pian!

Ce avere deținea Emi Pian

Florin Vîlnei, președintele Federației Sindicatelor din Poliție Sed Lex a vorbit despre bogățiile pe care membrii clanului Duduianu le dețin. În plus, el a mai adăugat faptul că persoanele de genul nu plătesc taxe la stat, iar acest lucru în alte state nu se întâmplă.

„Eu stau și mă uit așa. Orice cetățean simplu poate să vadă doar din rețelele de socializare. Un palat din ăla nu îl faci cu 100.000 de euro, ci cu 1.000.000 de euro. Statul s-a întrebat de unde au avut venitul ăsta? În străinătate, dacă un vecin și-a luat ultima generație de mașină, vin Finanțele peste el. Aici nu avem nicio problemă. Nu plătesc taxele la stat”, a declarat Florin Vîlnei, pentru Gândul.ro.

De asemenea, președintele Federației Sindicatelor mai susține faptul că persoanele fizice care acumulează aceste averi, ar trebui să își întocmească declarații de avere, la fel ca cele pentru funcționarii statului. 

Emi Pian
Cunoscutul interlop avea o avere colosală

„De ce în fiecare an funcționarii statului fac declarația de avere? De ce nu și omul de rând? E discriminare între cei care își fac declarațiile de avere și ăștia care nu au cărți de muncă, dar au mașini, palate, de toate? Plătim și noi taxe în fiecare an.

Fiecare vorbim cum percepem lucrurile. Ne interesează să știm ce face capul până la capăt. Dacă nu au o coordonare unitară, nu poți să… E complicat de spus ce se întâmplă în MAI la momentul de față. Uitați-vă la câte experimente a suferit ministerul”, a mai spus liderul Federației Sindicatelor din Poliție Sed Lex.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Există oare împăcare între Lidia Buble și Răzvan Simion? Detaliul care i-a dat de gol

Câți bani câștiga Andreea Marin la început? “Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc acidulat”

Imagini șocante! Un bărbat fără o mână, umilit și bătut de polițiști! Vrea să își facă singur dreptate

Noi detalii în cazul Emi Pian! Criminalul interlopului ar putea scăpa de pedeapsă

Primul pacient din lume declarat vindecat de HIV a murit de leucemie. Cazul americanului Timothy Ray Brown a inspirat o întreagă generaţie de medici

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies