Ce avere împărţea directoarea de spital cu soţul care a ucis-o! Anca Daniela Patriche câştiga de două ori mai mult decât partenerul care a înjunghiat-o în cabinet!

Directoarea de spital ucisă de soţul ei fusese avansată de curând.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Directoarea de spital ucisă de soţul ei se numea Anca Daniela Patriche. Presa a relatat că directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgenţă Piatra-Neamţ, o femeie de 49 de ani, a fost ucisă, vineri, de soţ. Acesta a venit în vizită la spital, iar după discuţii în contradictoriu, şi-a înjunghiat soţia în cabinetul în care încă lucra, ea fiind asistent şef în Secţia de Chirurgie. (vezi ce s-a observat pe camerele de supraveghere ale spitalului)

Citeste si: Mărturiile șocante ale colegilor asistentei ucise de soț: „Am găsit-o într-o baltă de sânge şi lângă ea pe soţul ei”

Citeste si: Ea este Eugenia, asistenta care a găsit-o moartă pe directoarea de îngrijiri din Piatra Neamț. Femeia este devastată de durere și face un apel către toate femeile abuzate

Citeste si: Declarația halucinantă a criminalului directoarei din Piatra Neamț: „Am vrut să o felicit”

Este vorba despre Anca Daniela Patriche, cea care fusese promovată recent în această funcție. Femeia a fost vizitată de soțul ei la spital și a fost ucisă chiar în cabinetul în care aceasta lucra, find înjunghiată cu brutalitate. Potrivit unor surse din anchetă, femeia ucisă, care era directorul de îngrijiri al Spitalului de Urgență Piatra-Neamț, câștigase funcția în urmă cu puțin timp, prin concurs, iar vineri era prima zi de la numire, potrivit aceleiași surse.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate