Ce batai de cap are Becali in puscarie! Se plange ca pierde 7 milioane de euro pe an fara sa clipeasca! Amanunte exclusive despre modul in care isi risipeste afaceristul averea!

Gigi Becali va umbla serios la salariile jucatorilor de la Steaua atunci cand se vor parafa contractele viitoare, pe motiv ca puscaria i-a stirbit din faima de om de afaceri, iar banii nu ii mai vin ca altadata.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSurse din preajma latifundiarului sustin ca, in ultima vreme, acesta se plange colegilor de celula ca banutii nu ii mai intra in conturi asa cum se intampla in anii precedenti. “Daca nu sunt eu sa gestionez afacerea, e greu! Am incredere in oamenii pe care i-am lasat sa se ocupe de business-uri, dar tot la mine e baza! Acum, de Sarbatori, cand am sa ies cateva zile, dincolo de relaxare cu familia, am sa ma imi pun totul la punct, chiar si situatia de la Steaua. Acolo trebuie facut rapid ceva, nu ne-am calificat in primavara europeana, si mi se pare normal ca si contractele financiare sa fie altele. Lumea nu stie ca pe mine salariile jucatorilor ma costa 7 milioane de euro pe an, bag bani mai multi decat toti patronii din Liga1 la un loc! E musai sa mai umblu la ele daca vreau ca totul sa decurga bine anului viitor”, a spus Gigi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate