Ce bine-i merge! Uite unde a fost Laura Cosoi in vacanta... iar!

Actrita a fost alaturi de iubitul ei intr-un mini-concediu in Portugalia.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Stiu, am doar cuvinte de lauda la adresa Portugaliei, dar ce sa fac daca m-am indragotit iremedial de aceasta tara deosebita. De data asta iata-ne ajusi la Sintra, o zona acoperita cu castele si palate care mai de care mai interesante. Dincolo de arhitectura speciala perfect intretinuta si renovata, m-a impresionat vegetatia locului care m-a dus cu gandul la Asia.

fara descriereDe la Castelo dos Mouros (castelul maurilor), singura constructie militara din zona, aflata pe o culme inalta, se poate vedea atat oceanul cat si padurea luxurianta care acopera intreaga zona. Din loc in loc, pe anumite varfuri observi turlele palatelor si impunatorul Palat Pena. Sintra este un loc deosebit si iti recomand sa il descoperi treptat, evitand maratonul intre obiectivele tursistice. Noi am vizitat Quinta da Regaleira, Palatul Pena dar si Palacio de Monserrate, preferatul meu, situtat pe un domeniu in care atat gradinile cat si cladirile au un romantism aparte.

fara descriereLa intoarcerea spre Lisabona, am oprit in Cascais si am luat cina pe malul oceanului la restaurantul Monte Mar. Il recomand din toata inima iubitorilor de peste si fructe de mare", a scris Laura pe blogul ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate