Vedete

Ce bomba sexy a pierdut fiul lui Gabriel Oprea! Fosta iubita a lui Gabriel Jr arata demential in costum de baie!

Din cateva fotografii recente ale Biancai reiese ce bomba sexy a pierdut fiul lui Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne..

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Ce bomba sexy a pierdut fiul lui Gabriel Oprea! Fosta iubita a lui Gabriel Jr arata demential in costum de baie!
icon photo

Cateva poze provocatoare arata ce bomba sexy a pierdut fiul lui Gabriel Oprea. Bianca, o studenta la ASE, si Gabriel Jr au format un cuplu in perioada in care tatal acestuia era unul din cei mai influenti oameni politici, din postura de viceprim-ministru si ministru de interne. (vezi cum arata ceasul de 50.000 euro al lui Oprea Jr)

Ce bomba sexy a pierdut fiul lui Gabriel Oprea. A  prezentat-o pe Bianca familei

Bianca si Gabriel eau de nedespartit, cei doi mergand impreuna la munte si la petrecerile din cluburi. Mai mult, Oprea jr o prezentase chiar familiei sale. Dupa aproape jumatate de an, insa, relatia s-a destramat, Bianca fiind cea care a pus capat idilei.

Ce bomba sexy a pierdut fiul lui Gabriel Oprea. Bianca adora sa pozeze provocator

Instantaneele de astazi arata ce bomba sexy a pierdut fiul lui Gabriel Oprea. Bianca este protagonista mai multor pictoriale provocatoare, cele mai apreciate de admiratorii sai fiind cele in costum de baie, ea primind nenumarate complimente pentru calitatile sale fizice.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune