Ce burtă mare are Simina de la Puterea Dragostei! E însărcinată în cinci luni, dar pare că mai are puțin și naște

Simina de la Puterea Dragostei a arătat fanilor burtica de gravidă. E ăîn al nouălea cer de când a aflat că va avea un copil cu Alex Zănoagă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Simina de la Puterea Dragostei

Simina de la Puterea Dragostei a păstrat legătura cu fostele concurente din emisiune și, mai ales, cu Raluca. Între ele există o frumoasă prietenie și deseori își petrec timpul împreună și publică fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare.

Simina de la Puterea Dragostei

Recent, Raluca de la Puterea Dragostei a filmat-o pe Simina în timp ce se aflau într-un centru comercial. „Simi, arată burtica”, i-a spus ea. Bruneta, însărcinată în cinci luni, s-a conformat și și-a mângâiat burtica de gravidă, arătând fanilor cât de mult i-a crescut în ultimele săptămâni.

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei se căsătoresc

„Suntem îndrăgostiți unul de altul, și chiar vreau să fim o familie. El este bărbatul potrivit pentru mine, nimeni altcineva, chiar vreau să avem copii împreună”, a spus Simina, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, în vară, la întoarcerea în România.

Citeste si: Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei: „Nu am muncit niciodată. Sunt prea deștept pentru secolul ăsta”

Citeste si: Jador, supărat pe Ella de la Puterea Dragostei: ”Nu vreau să-i mai văd fața”

Alex Zănoagă și Simina

Astfel că, din ultimele informații, înainte de a deveni părinți, Alex Zănoagă și Simina au decis să devină soț și soție. Cei doi vor face cununia la începutul anului viitor, iar nunta în vară, după nașterea copilului lor. Prima care a dezvăluit totul a fost chiar bruneta, care a vorbit cu mândrie despre evenimentele din viața ei. ”În ianuarie vom avea cununia, iar nunta este planificată pe 21 august 2020”, a povestit Simina, apoi a dat și alte detalii. ”Părinții mei sunt foarte fericiți. Tati a început deja să cumpere lucrușoare, deși nu știm sexul. Părinților lui Alex le trimit mereu ecografiile. O să facem nuntă și botez. La Timișoara. Cununia o facem înainte, aici în București, ca să fie copilul pe numele nostru”, a spus fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate