Ce cadou de nuntă au primit Brigitte și Florin Pastramă de la Oana Roman! Nimeni nu se aștepta la asta

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă fac astăzi nunta, iar Oana Roman este cea care se ocupă de organizarea evenimentului important din viața celor doi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Se pare că Oana Roman nu a vrut să fie doar organizatoarea evenimentului, ci a ținut să le facă un cadou memorabil. Cei doi au primit darul Oanei cu câteva zile înaintea nunții. Aceasta le-a cumpărat o lenjerie de pat. Nu este o lenjerie obișnuită, pentru că obiectul din bumbac și satin cu dantelă are inserții de perle.

Citeste si: Unde se duc Brigitte şi Florin Pastramă în luna de miere : “O să plece la mare, cred că pe o insulă undeva”

Citeste si: Primele imagini cu Brigitte cu voalul pe cap! Iată ce coroană impresionantă a ales vedeta pentru cununia religioasă

Citeste si: Vărul lui Florin Pastramă o vorbeşte de bine pe Brigitte: “E o fata de nota 200, acum e a noastră, e din familie”

fara descriere

Brigitte va avea două rochii de mireasă la nunta cu Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă fac nunta astăzi. Evenimentul debutează cu o ceremonie religioasă, care va avea loc în grădina salonului unde ulterior va avea loc petrecerea de nuntă. Brigitte a mărturisit că are pregătite două ținute, una pentru biserică, iar cealaltă pentru petrecere.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate