Ce campioana modesta! Uite ce a facut Simona Halep dupa ce a batut-o pe Serena

Sportiva noastra a ramas in continuare modesta. Se pare ca Halep a ales sa se odihneasca in loc sa sarbatoreasca victoria de ieri.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Era foarte fericită după meci, aşa ceva nu reuşeşte oricine. Nu a sărbătorit în niciun fel, a mers direct la hotel, fiindcă are meciuri în continuare şi este foarte hotărâtă să câştige turneul. Părinţii ei, în schimb, ies în fiecare seară în oraş, au chemat şi câţiva prieteni să sărbătorească, au făcut o masă festivă. Ea nici din hotel nu a ieşit de când a venit, se vede doar cu părinţii. Merge doar sus, la piscină, pe acoperiş, să se relaxeze, să facă recuperare. Are cu ea doctor, maseur, fizioterapeut, sunt vreo 10 oameni care umblă după ea", a relatat o sursa pentru Ring.

Simoan Halep a stat la piscina in timp ce parintii si prietenii ei cinau in cinstea victoriei.

Serena Williams a recunosc supremaţia Simonei şi spune că din zecile de meciuri pe care le-a văzut cu Halep, acesta este cel mai bun.

"Creditul îi aparţine în totalitate Simonei şi nivelului înalt la care a evoluat. Personal, n-am mai văzut-o niciodată jucând aşa, a fost incredibilă. A servit incredibil pe primul şi al doilea serviciu, a dat multe lovituri câştigătoare. De obicei nu acesta este jocul ei. Aştept următoarea noastră întâlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să antrenez special pentru ea", a declarat, după meci, Serena.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate