Ce căutau mănușile chirurgicale în curtea ”monstrului din Caracal”? Ipoteză de lucru sau o nouă gafă monumentală a anchetatorilor

Mai multe mănuși chirurgicale apar în prima filmare realizată la percheziția de la casa lui Gheorghe Dincă.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Un detaliu care nu a fost observat până acum apare în filmarea de la casa lui Gheorghe Dincă, în dimineața în care poliția a intrat prima oară pe proprietatea lui. Într-un colț al curții, mai multe mănuși chirurgicale de diferite dimensiuni, folosite recent, zac aruncate pe jos.

Detaliu a fost observat de Mihaela Brooks, profilerul din cazul Mădălina Manole, care spune că mânușile nu avea ce să caute acolo. Varianta în care mănușile ar aparține chiar anchetatorilor este de neconceput pentru specialista în criminal-profiling, pentru că acest lucru ar însemna că aceștia au încălcat procedura și au ”contaminat” singuri locul faptei.

Mihaela Brooks: De unde are odiosul mănuși?

Citeste si: Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

”Un detaliu care este totuși foarte curios și indică multe semne de întrebare: în imaginea din stânga este uin morman de mănuși.

Sunt pe niște pungi de plastic, există și o cârpă și niște sticle de apă de branduri diferite. Această imagine a fost luată de poliție la prima oră, când au ajuns la casa odiosului.

Citeste si: Polițistul cu care a vorbit Alexandra era singur pe tură de 24 de ore: "Timpul nu îmi permitea să fac mai mult"

Citeste si: Dialog cutremurător între o tânără de 21 de ani și un reporter în fața casei criminalului din Caracal: ”Mi-a spus să mă culc cu el”

Citeste si: Cristi Chivu s-a alăturat unei campanii umanitare: ”Susțin campania Pacient, caut donator! De plasmă!”

Aceste mănuși chirurgicale au fost folosite. Mânușile chirurgicale sunt pe 4 mărimi: mici, mijlocii, largi și extralargi. Cei care sunt obișuniți să folosească mănuși în profesia lor sau din alte motive le folosesc destul de des, încep să-și formeze un obicei în a-și scoate mânușa și fiecare persoană care o folosește are un stil anume de a scoate mânușa.

(...)

Gândindu-ne la ce fel de om este odiosul, personalitatea lui, igiena lui personală, la felul în care arăta casa, la meseria pe care o avea, de mecanic, reparații și tinichigerie, la ce-i trebuia astfel de mânuși chirurgicale, de unde le are?

Poliția ar trebui să le separe pe categorii, pe măsuri și sper să se găsească și un ADN acolo. Aceste mânuși nu par a fi acolo de foarte multă vreme”, spune Mihaela Brooks într-un video postat pe Youtube.

Prezența mănușilor chirurgicale în curtea lui Dincă nu a fost comentat în nici un fel de anchetatori care au mers până acum pe două scenarii: crimă sau trafic.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Femeia din Sibiu care și-a fiert copilul în cazanul cu sodă caustică este din nou fericită! Și-a refăcut viața și a plecat din țară

Copilă de doar 13 ani, hărțuită și violată de un pervers! După ce a aflat ce s-a întâmplat cu Alexandra din Caracal, Izabela a decis să-și facă publică povestea

Una dintre fetele din Caracal, văzută plângând într-o dubă: „Semăna cu Luiza, atât cât am putut eu să văd într-o fracțiune de secundă”

Zodia care azi va avea numai motive de fericire. Dau lovitura pe plan financiar

Vladimir Putin a luat decizia! Anunțul care schimbă absolut totul. Este gata SĂ RENUNȚE!

Ce se intampla daca stergi geamurile cu o coaja de banana: trucul care devine din ce in ce mai popular printre gospodine

Anamaria Prodan implicată într-un nou scandal. Ce a putut să facă pentru fiul său. Federația Română de Fotbal anunță o anchetă

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies