Ce comoară a găsit Anamaria Prodan în casa mamei sale, Ionela Prodan, după moartea artistei? "Nu se vinde nimic"

Deși au trecut trei ani de când Ionela Prodan s-a stins din viață, sunt unele lucruri pe care cântăreața le-a lăsat moștenire fetelor sale, ca pe o comoară.

Ce comoară a găsit Anamaria Prodan în casa mamei sale, Ionela Prodan, după moartea artistei?
Ionela Prodan, alături de fetele ei[Sursa foto: Facebook]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Anamaria Prodan a avut o relație specială cu mama ei și nu de puține ori a caracterizat-o ca pe o icoană a sufletului. Aceasta nu a putut trece peste pierderea îndrăgitei cântărețe de muzică populară, care i-a provocat un gol imens.

Citeste si: Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la mormântul mamei sale, Ionela Prodan! S-au împlinit 3 ani de când regretata artistă a murit: „Ești viața mea toată”

Ionela Prodan le-a lăsat o comoară fetelor sale

Pe lângă vestitele cântece pe care artista le-a lăsat moștenire muzicii românești și cu care le bucură auzul tuturor celor ce o ascultă, Ionela Prodan a lăsat amintire și o colecție impresionantă de costume populare, care, după cum a afirmat Anamaria, nu vor fi date niciodată: "Nu se dau, nu se vinde nimic”, a declarat soția lui Reghecampf.

Citeste si: 3 ani fără Ionela Prodan. Cântăreaţa de muzică populară a fost răpusă de o boală nemiloasă

Fiica regretatei cântărețe a găsit neprețuitele veșminte chiar la 40 de zile după ce mama ei a murit. Când vine vorba de cea care i-a fost mamă, Anamaria Prodan împarte sărmanilor haine sau mâncare, însă în ceea ce privește "comoara" descoperită, ea a afirmat că vrea să păstreze absolut tot.

Se pare că aceste costume vor fi purtate atât de ea, cât și de sora și fetele ei, ca cea mai de preț amintire a Ionelei Prodan: "Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând şi nici nu se dau. Pe acelea le voi purta eu şi familia mea. Sora mea şi fetele mele. Aceste costume sunt unicat, iar valoarea lor este inestimabilă”, a declarat fiica artistei.

Ionela Prodan
Ionela Prodan[Sursa foto: Captură YouTube]

Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018

Vestita cântăreață de muzică populară a murit în urmă cu trei ani, pe patul de spital. Ea a avut cancer la pancreas, doctorii nemaiputând să facă nimic pentru a o salva. La momentul acela, chiar Anamaria Prodan a dat vestea decesului, printr-un mesaj emoționant, transmis pe o rețea de socializare: "TU NU AI MURIT! ȘI NU O VEI FACE VREODATĂ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CĂ ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE

CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS ÎN TOT RAIUL ȘI ÎN INIMA MEA! DRUM BUN, IUBIREA VIEȚII MELE!

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Când viața greu te va-ncerca

Și-n suflet teama-ți va ploua

Prieten drag, tu nu uita...

Speranța moare ultima!

Nu te lăsa încovoiat

De drumul greu, întortocheat

Ce soarta ți-l așterne-n față

Nu-i fă pe plac la șugubeață!

Ridică fruntea către cer

Doar DUMNEZEU nu-i efemer

În rest toate sunt trecătoare

Pe a omului vieții cărare!

Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fară egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat!", a scris atunci soția lui Reghecampf.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru soțul ei! Impresara a dat frâu sentimentelor: "Nu sunt doar cuvinte mari..."

Declarații bombă! Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali! „Dacă vorbesc, îl iau imediat cu cătușele! Este penibil de la A la Z.”

Anamaria Prodan, în lacrimi când a vorbit despre tatăl său! Cel mai emoționant moment de la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Începând cu noaptea aceasta, 6 zodii vor avea parte de succes pe planul sentimental și pe cel profesional

Vine o nouă criză globală. Pregătiți-vă! E cumplit ce urmează: Poate provoca un tsunami devastator

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies